Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Victorie detașată pentru CSM Satu Mare în confruntarea cu SCM CSS Craiova. Scor final 78-53

CSM Satu Mare-CSS Craiova (104)CSM Satu Mare a învins astăzi, pe teren propriu, echipa CSS Craiova, cu scorul de 78-53, într-un meci contând pentru etapa a 18-a din liga națională.

Meciul cu doljencele a fost arbitrat de Ionuţ Moraru din Cluj Napoca şi Gabriela Istvan din Timişoara, iar din partea  FRB a fost desemnat comisar, Viorel Constantinescu din Cluj Napoca.

Disputa cu ,,lanterna roșie” a fost tranșată încă din primul sfert de joc, dând posibilitatea antrenorului echipei din Satu Mare, Petru Eles, să ruleze întreg lotul de jucătoare, menajând titularele de bază, având în vedere că la mai puțin de 24 de ore se joacă meciul restanță din etapa a 16-a cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipă cu pretenții la clasarea pe podiumul ligii naționale feminine de baschet.

Tabela de marcaj afișa la sfârșitul jocului, scorul de 78-53 în favoarea CSM Satu Mare, care demonstrează diferența de valoare dintre cele două echipe. Pot fi remarcate din ambele echipe, jucătoare cu prestații foarte bune, Irina Motateanu (Borș) pentru echipa din Craiova cu 27 puncte marcate și Andreea Orosz pentru echipa CSM Satu Mare cu 22 puncte.

”Formula de echipă folosită în teren a fost mai puțin uzitată și mai puțin repetată la antrenamente. Am dat mai multe minute de joc româncelor și am terminat jocul cu 5 sătmărence în teren”, a declarat Peter Eleș la finalul meciului.
Din spusele antrenorului, se poate concluziona că în viitorul apropiat lotul de jucătoare se va putea baza pe jucătoarele autohtone și cu precădere pe jucătoarele sătmărence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.