Ultima actualizare: azi, 14:10
alcool confiscat
Locale

357 litri alcool fără documente de proveniență

alcool confiscatPolițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit 357 de litri de alcool în valoare de peste 8.400 lei, pentru care trei cetăţeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.

Azi noapte, în jurul orei 02.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Carei, au depistat în gara CFR Carei, două persoane, cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Satu Mare, care călătoreau cu trenul, pe ruta Carei – Oradea.

Persoanele în cauză aveau asupra lor opt saci voluminoşi, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra acestora, ocazie cu care au fost descoperite mai multe flacoane care conţineau cantitatea de 252 litri de băuturi spirtoase.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, Jozsef K, de 40 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen.

La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj mai multe flacoane de plastic care conţineau 105 litri de băuturi spirtoase.

Persoanele în cauză nu au putut prezenta nici un document de provenienţă fapt pentru care acestea au fost sancţionate contravenţional iar întreaga cantitate de băuturi spirtoase a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Michael Mureşan a fost arestat pentru 30 de zile

Judecătorii Curţii de Apel Oradea au decis astăzi arestarea omului de afaceri sătmărean Michael Mureşan pentru 30 de zile, după...

Închide