Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

CSM Satu Mare a câștigat Campionatul Național de tineret la popice (U23)

Medalii-popice-31032014CSM Satu Mare a cucerit titlul de campion național la proba de tandem și de sprint la Campionatul Național de tineret la popice (U23)

În perioada 27-29 martie 2014, municipiul Târgu Mureş a găzduit finala Campionatului Naţional de tineret la popice (U23), competiţie la care sportivii de la CSM Satu Mare au cucerit titlul de campion naţional atât la proba de individual cât şi la cele de tandem şi de sprint.

La turneu au participat 32 de popicari din toată ţara, Satu Mare fiind reprezentat de şase sportivi, antrenaţi de Gheorghe Sabău.

Sătmăreanul Darius Şoncodi a cucerit titlul de campion naţional la individual în prima zi a competiției, doborând 605 popice.

La proba de tandem care s-a desfăşurat în data de 28 martie, echipa alcătuită din Darius Şoncodi şi Vasile Maxim au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Ziua a treia a competiţiei a adus un nou titlu de campion naţional pentru CSM Satu Mare, Marius Lucuţ câştigând locul I la proba de sprint.

Următoarea competiţie, finala pe echipe la care vor participa şi sportivi de la CSM Satu Mare, se va desfăşura în perioada 17-18 aprilie, la Ploieşti.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.