Ultima actualizare: azi, 12:39
Locale

Expoziţia anuală de arte vizuale contemporane Art Bunavestire, la Negrești Oaș

art bunavestireMarți, 25 martie, începând cu ora 17, se va organiza cea de-a XXVIII-a ediție a vernisajului expoziţiei anuale de arte vizuale contemporane Art Bunavestire, care se va desfășura la Galeria de Artă „Dr. Mihai Pop” din Negrești-Oaș.

Expoziția este organizată de Muzeul Țării Oașului și Asociaţia artistică Art Bunavestire și este susţinută de Primăria şi Consiliul Local al oraşului Negreşti-Oaş.

Din partea grupului negreştean expun în acest an Susana Ardelean, Ion D. Ion, Dorel Petrehuş, Corneliu Pop, Ioan Pop Prilog, Ioan Pop Vereta şi Mircea Vaida. Reamintim că de la momentul depunerii lucrărilor s-a produs dispariţia tragică a pictorului Ion D. Ion, astfel încât, după Ioan Gozman, încă unul dintre întemeietori va expune pentru ultima dată la Art Bunavestire.

Invitaţii din acest an sunt Mircea Bochiş, Gabriela Drinceanu, Alexandru Gavrilaş, Sorin Ienulescu, Liviu Nedelcu, Cristina Gloria Oprişa, Damian Ioan Popa şi vin de la Baia Mare, Satu Mare, Bistriţa, Focşani, Târgu Neamţ, Iaşi şi Bucureşti.

Curatorul expoziţiei este dr. Laura Ghinea, cadru didactic la Universitatea de Arte şi Design din Cluj-Napoca şi preşedinta Filialei Baia Mare a U.A.P., iar cronica plastică este semnată şi în acest an de criticul de artă dr. Vasile Duda.

Un comentariu

  1. artist Răspunde

    Expozitia este in aceeasi zi si la aceeasi ora cu expozitia domnului dr Enatescu, programata foarte prost deoarece se stie ca in 25 martie, de peste 20 de ani se face expozitia de Bunavestire de la Negresti.Poate prin teleportare sa fim in doua locuri, in acelasi timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Radare Satu Mare – 25 martie

Amplasarea aparatelor radar în data de 25.03.2014 -         DN 19: Satu Mare - Ciuperceni; -         DN 19: Oraşu Nou –...

Închide