Ultima actualizare: azi, 20:05
Locale

Grădiniţa Mondiala nu se închide. Contractul a fost prelungit pe cinci ani

dore coica mondialaPrimarul municipiului dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul dr. Radu Roca, în urma negocierilor cu reprezentanţii S.C. Mondiala S.A., proprietarul clădirii în care funcţionează grădiniţa au reuşit dezamorsarea situaţiei în care grădiniţa era pe cale de a se închide.

Pentru că proprietarii nu doreau prelungirea contractului de închiriere decât pe un an de zile, edilul şef a  negociat şi obţinut prelungirea acestuia cu 5 ani iar pe această cale invită părinţii să-şi reînscrie copiii în grupele cuprinse în planul de şcolarizare pentru anul 2014 pentru că Grădiniţa Mondiala va funcţiona în continuare.

 Sursa: Primăria Satu Mare

7 comentarii

 1. satmareanca Răspunde

  Dupa scandalul facut de dr Ratiu pe acesta tema ,s-a trezit si marele primar sa faca ce ,liceul Unio l-a calcat in picioare ,urmeaza teatrul sectia romana,gradinitele,dar bine ca are bani de patinoar si concerte un dement cu acte in regula.

  • mihai Răspunde

   Dupa scandalul facut de Ratiu? PFuhahahahahaha! Doamne ce usor pot fi prostiti unii oameni. Da’ dom’le… Ratiu a rezolvat problema! Fereasca sfantu!

 2. cuțît, cuțît Răspunde

  chirie de milioane de lei pe luna, timp de 5 ani, cam mult.

 3. gigi Răspunde

  tov.primar,ai reusit sa distrugi liceul unio,un brand pentru satmar.acel liceu a fost programat sa fie distrus,de cativa ani incoace ,acolo sunt numite pe postul de director,niste inginere,care au facut completari de studii in ultimii ani,au ajuns in functie datorita culorii politice si au reusit sa distruga ceea ce candva era o mandrie pentru ors.cei care au dorit disparitia acestui liceu,au pus intentionat la conducerea lui niste marionete,niste cucoane s6emi+analfabete catre sa taca si sa execute ceea ce li se ordona.bravo domnilor,ati reusit sa mai distrugeti un brand al orasului.nene coi ca,felicitari.

  • mihai Răspunde

   Gigi, ia vezi cum trec tigarile la bisnitari? La ce megarezultate au avut elevii de acolo, te miri?

 4. satmareanca Răspunde

  Tov Mihai pupinchelist de prima speta esti platit sa comentezi proKOJAK .
  COICA A CERUT IN URMA CU 7 LUNI DESFINTAREA ACESTEI GRADINITE,SI A FACUT TOATE.

  DEMERSURILE INCLUSIV MUTARE GRUPELOR LA DUMBRAVA MINUNATA ,PRIMARUL ESTE UN MINCINOS DEMISIA.

  • mihai Răspunde

   Nu prea bate ce zici tu cu starea de fapt. Tocmai ca se prelungeste cu 5 ani contractul de inchiriere. La ce exprimare de mahala ai, nu cred ca te intereseaza acest subiect mai mult decat pe un pricajit de postac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.