Ultima actualizare: azi, 11:29
Locale

Specialist neamţ la Satu Mare, pentru decongestionarea traficului din municipiu

specialist neamtInginerul Jorn Karnapp, specialist din Germania în probleme de trafic, a analizat împreună cu comisia de circulaţie posibilităţi de decongestionare a traficului din municipiul Satu Mare.

Specialistul neamţ se află la Satu Mare la invitaţia primarului municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel.

Edilul şef s-a deplasat pe teren după care, împreună cu comisia de circulaţie au trecut la realizarea unui  studiu de trafic pe raza municipiului. La întâlnire au participat reprezentanţii Serviciului circulaţie din cadrul IPJ, Poliţiei locale, SC. Transurban S.A., specialişti pe teme de urbanism din cadrul Aparatului propriu al primarului.

JORN KARNAPP va sta la Satu Mare până în 4 aprilie 2014 pentru finalizarea studiului pe care municipalitatea îl poate folosi în continuare în rezolvarea problemelor de urbanism şi circulaţie din municipiu.

specialist neamt2

3 comentarii

  1. satmareanca Răspunde

    Cum proveste Kojak ,parca ar pricepe ceva din jurul lui .Este total depasit de administrarea unui oras mic ca al nostru.

  2. satmarean Răspunde

    si pe ce limba ai vorbit cu neamtzu Dottore? esti un papagal nici nu vorbesti limbi straine doar cea dulce din Vinju Mare jud Mehedinti

  3. Razvan Răspunde

    mai Coi(ca), a trebuie sa chemi pe ditamani neamtu’ sa-si dea cu parerea despre cum sa decongestionati traficul din Satmar ? din primarie, prefectura ori consiliu nu e stare nimeni sa rezolve situatia ? nici sa inainteze vreo propunere fezabila nu e stare nimeni ? ce fel de imbecili lucreaza atunci in administratia locala ? e vorba totusi de un “banal” Satmar, nu e cine stie ce, ati chemat specialisti straini de parca ar fi vorba de New York. Oare si acolo primaru’ cheama indivizi din alte tari sa-i propuna solutii ptr problemele locale ? Halal primar… Bravo, tot asa, cat mai multi straini si delegati, pe banii satmarenilor !! Nu uita sa-l scoti in oras, pe banii contribuabililor, zilnic pana in 4 aprilie cand pleaca acasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.