Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Începe curăţenia de primăvară în municipiul Satu Mare

curatenia de primavaraPrimăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA, demarează acţiunea de curăţenie de primăvară, care se va derula în perioada: 08- 22.03.2013.

Acţiunea se va desfăşura numai pentru colectarea deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor.

Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deşeuri menajere.

Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, deşeurile vegetale fiind colectate separat de restul deşeurilor.

Cetăţenii municipiului Satu Mare sunt rugaţi să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr.33/2011. Colectarea şi transportul deşeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetăţeni, cheltuielile fiind suportate din Bugetul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Gheorghe Strâmb, supărat pe Emil Boc pentru că solicită impozite pe autospecialele din bani europeni

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Transilvania Nord a organizat astăzi conferinţa de închidere a proiectului „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a...

Închide