Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Alimente şi haine donate de primar unei familii nevoiaşe din Satu Mare

donatii primar (2)Primarul Dorel Coica făcut astăzi o vizită la domiciliul familiei Erdei pentru a oferi personal alimente şi haine achiziţionate din suma de 1383 lei care s-a adunat la evenimentul umanitar intitulat sugestiv “Un mărţişor din inima noastră, o primăvară din sufletul tău”.

Evenimentul caritabil organizat la sfârşitul săptămânii trecute de către Primăria Satu Mare în parteneriat cu Asociaţia STEA, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, şi-a atins scopul nobil, aducând “primăvara” în sufletele unor oameni care trăiesc la limita sărăciei. Expoziţia de mărţişoare a adunat în total 1383,83 de lei.

Familia Erdei trăieşte într-o baracă lângă dig. Fiecare dintre cei 5 copii a primit jucării, câte un trening iar cei mici şi câte o pereche de pantofi. De asemenea, au fost achiziţionate alimente (carne, făină, ulei, orez, fasole, macaroane, legume şi fructe, dulciuri), produse de igienă, detergent şi lenjerii de pat.

Edilul şef va solicita serviciilor din subordine o anchetă socială pentru întocmirea dosarului privind repartizarea unei locuinţe sociale.

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Primarul COIca nu are pic de rusine si demnitate,altii au donat lucruri in valoare de sute de milioane si nu au aparut in presa cu acesti oameni nevoiasi ,Caritasul si Sfantul Anton au ajutat mii de oamenisi nu au facut public isr acest ipocrit apare zilnic in presa fara sa faca ceva util pt oras numai gargara.

  2. flacara Răspunde

    Cat populism!psd-ul asta daca mai ramane mult la putere’ajungem stat asistat(dupa doctrina sosialista).Poi nu mai bine ,bai primar primat ,te zbati sa creezi niste locuri de munca?Riscant este ca f.f. multi asteapta alegerile ca fiind un prilej de a mai primi o tuica,un ulei,o galeata etc.Rusine! Trebuie vot obligatoriu!

  3. Zinedine Zidane Răspunde

    Atat faci pentru familia asta Lighioana PSD coica?!?!Oamenii astia abia au ce manca si au tras la frig toata iarna…lucru pe care il meriti si tu! De ce nu le-ai dat o locuinta sociala si un ajutor social de vreo 100 lei pe luna! HUOOOOO PSD! M..E luati acuma la alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.