Ultima actualizare: azi, 20:57
DRM
Locale

Minor prins la volanul unui Ford

politiaLa data de 21.03.2014, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică l-au depistat în trafic pe DC 80 în localitatea Lechința, pe numitul A. V. de 17 ani, domiciliat în comuna Călinești Oaș, județul Satu Mare, care conducea autoturismul marca Ford proprietatea lui P. Alin, domiciliat în Dej, județul Cluj, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat spre a conduce de către numitul M. Vasile de 20 ani, din comuna Călinești Oaș, care cunoștea faptul că minorul nu posedă permis de conducere.

Cei în cauză sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ţigări de contrabandă confiscate, în valoare de 130.000 lei

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile....

Închide