Ultima actualizare: ieri, 21:36
Locale

Muzeul Județean: expoziția ”Personalitate şi performanţă la Satu Mare” a doctorului Virgil Enătescu

virgil-enatescuMuzeul Judeţean Satu Mare invită sătmărenii marţi, 25 martie 2014, ora 17.00, la sediul de pe B-dul Vasile Lucaciu nr. 21, la vernisajul unei expoziţii de excelenţă: Personalitate şi performanţă la Satu Mare, Dr.Virgil Enătescu.

Omul de ştiinţă Virgil Enatescu, doctor în medicină, doctor în antropologie medicală, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, inventator şi scriitor, vine să vorbească despre capacitatea de a face performanţă la vârf şi pionierat în domenii de mare importanţă, activând în Satu Mare. 

Pentru exemplificare, savantul sătmarean va expune un mare număr de brevete de invenţie, o impresionantă colecţie de lucrări ştiinţifice proprii sau în colaborare, precum şi, inedit, o parte din aparatura construită la Satu Mare, pe baza propriilor cercetări, aparatura folosită de domnia sa la diagnosticarea şi la studierea comportamentului uman. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Viceprimarul comunei Călineşti Oaş: Primarul a propus premierea unor persoane decedate de 10 ani!

Viceprimarul comunei Călineşti Oaş, Dinu Birtoc, solicită autorităţilor judeţene să ia măsuri pentru demiterea primarului Gheorghe Copil, acuzându-l de o...

Închide