Ultima actualizare: azi, 18:12
Locale

Peste 1.000 de tineri s-au înscris în PSD Satu Mare în ultimul an

intalnire tineri psd 0În ultimul an, la Organizaţia Judeteana de Tineret s-au inscris peste 1.000 de persoane cu vârsta până în 35 ani.

Tinerii social-democraţi din toate organizaţiile comunale, orăşeneşti şi municipale s-au reunit sâmbătă seară la un restaurant din municipiul Satu Mare pentru a sărbători noii membrii.

La întâlnirea nonformală au participat din partea conducerii PSD preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Satu Mare, dr. Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PSD Satu Mare, Manuela Rogoz, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Satu Mare, Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Satu Mare, Ionuţ-Antonio Bujor şi candidatul social-democrat pentru Colegiul 2 Camera Deputaţilor, consilierul judeţean Ciprian Ardelean. În calitate de invitat de la nivel naţional, la reuniune a participat directorul general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Sorin Martin Vereş. 

          Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a declarat că este extrem de mândru de Organizaţiei Judeţeană de Tineret a PSD, care se află în acest moment în cel mai prolific momentul al său din ultimele două decenii. TSD a adus în rândurile sale nu mai puţin de o mie de noi membrii, transformându-se în cea mai puternică organizaţie politică de tineret din judeţ.

“Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD este o familie mai numeroasă şi mai harnică. Chiar de aceea am ales să le sărbătorim pe colegele noastre mai tinere. Adevărul este că puţini se pot mândri cu Organizaţia de Tineret ca şi a noastră, pentru că au venit în jurul nostru circa o mie de tineri. Urmează să le dăm carnetele în cel mai scurt timp, o vom face într-un mod organizat şi festiv, sper să fie o sărbătoare a tineretului social-democrat. Eu pun un accent special pe tinerii noştri pentru că din 1990 încoace pot să spun cu mândrie că 2014 este anul în care tineretul social-democrat este cel mai numeros şi cel mai harnic şi vă asigur că va fi şi câştigător, iar timpul va demonstra că tinerii contează foarte mult. Bineînţeles, îmbinând tinereţea cu experienţa noastră, a seniorilor. Doresc să le transmit tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare că noi facem tot posibilul ca ei să fie mulţumiţi de munca noastră, de efortul nostru de zi cu zi”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor.

 Sursa: Biroul de presa al PSD

 

8 comentarii

 1. Sfanta Terezia Răspunde

  Partidul comunistilor, jegurilor precum govor, coica etc! JOS PSD!

 2. alava Răspunde

  destul de rau , ca tinerii din ziua de azi, simpatizeaza cu acest partid postcomunist.
  Soimii patriei, la anu pioneri.

 3. Mihai Costescu Răspunde

  Destul de rau pentru cine? PSD-ul de azi nu are nimic in comun cu comunistii. Asta e propaganda penibila arborata de opozantii politici ai PSD-ului. Faptul ca 1000 de tineri s-au inscris in PSD (daca cifra e reala) denota ca tinerii s-au saturat sa auda de aia de dreapta, care urmaresc doar castigul personal si sunt mai inclinati spre cresterea si dezvoltarea impreuna. Sau… poate ca asa e trendul acum…

  • nuca tare Răspunde

   Bre costescule,dar prost trebuie sa fi,asti sunt de 1000 de ori mai rai,mai corupti si mai analfabeti decat inaintasii lor comunisti! Astia sunt mult mai nesatui si mult,dar mult, mai corupti!Daca asti mai prind un mandat ,tara risca sa fie data afara din U.E.si sa avem soarta Ucrainei!Poate ca asta se si doreste de acest psd atat de toxic! jos psd! Rusine celor care ii servesc,dar si celor care mai pot crede in acesti infractori. Romani trezeste-te!

   • Mihai Costescu Răspunde

    Tu scrii negru pe alb ca tinerii cu pricina sunt analfabeti. Pai tu te-au uitat ce ai scris, si cum ai scris? Tu, prin ceea ce scrii, demonstrezi ca esti doar un amarat de postac pus pentru o shaorma sa scrie aiureli pe portal si ai in cap o varza de nedescris. Ineptii din astea cum ai postat tu tin la copii de gradinita, pe care ii pacalesti usor si care se entuziasmeaza pentru lucruri marunte de genul “uite mama, trec soldatii”. Deci, ii fi tu nuca tare, dar banuiesc ca asa se prind toate de tine cum o face nuca de perete.

 4. gavril Răspunde

  s-au inscris pentru posturi tinerii si pentru fonctii…pesedistii sunt comunistii lui ceasca…si s-au aliat cu komunistii lui marko bela si hunor.sa ne uitam cine ii conduce si nu mai e nevoie de nici o explicatie suplimentara..

 5. RADU Răspunde

  SOIMII PATRIEI,SOIMII PATRIEI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concurs de vinuri la Beltiug

Sâmbătă, 15 martie 2014 în localitatea Beltiug s-a desfăşurat o nouă ediţie a concursului de vinuri locale.  Evenimentul a fost...

Închide