Ultima actualizare: azi, 12:39
Locale

Peste 2.000 pachete de ţigări ascunse într-o remorcă

contrabanda tigariÎn maşina unui maramureşean care ieşea din ţară, poliţiştii de frontieră au descoperit 2.168 pachete de ţigări. Şoferul a fost amendat de inspectorii Antifraudă cu 40.000 lei, iar marfa a fost confiscată.

Joi, 6 martie, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Ioan B., în vârstă de 35 de ani, din Rozavlea, judeţul Maramureş. Bărbatul conducea un autovehicul Mercedes Sprinter, înmatriculat în Franţa, cu care tracta o remorcă.

Poliţiştii de frontieră în cooperare cu lucrătorii DRAF Oradea au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, iar în remorcă au descoperit 2.168 pachete de ţigări cu timbru fiscal românesc, în valoare de 31.056 lei.

Lucrătorii DRAF Oradea l-au sancţionat pe conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 40.000 lei, iar ţigările au fost reţinute în vederea confiscării.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Flori pentru jandarmeriţe

Ca în fiecare  început de primăvară, jandarmii sătmăreni au ales să înceapă luna lui Mărţişor recompensându-şi colegele cu mici atenţii...

Închide