Ultima actualizare: azi, 19:28
Locale

Primăria Satu Mare ia măsuri împotriva cerșetoriei

primariePrimarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel, a convocat astăzi, o şedinţă pe tema prevenirii şi combaterii cerşetoriei.

La întâlnire au participat viceprimarul municipiului, Dr. Roca Radu, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Poliţiei Locale, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Această întâlnire este urmarea protocolului de colaborare privind prevenirea si diminuarea fenomenului „Cerşetoria – flagel al societăţii” încheiat în data de 19.02.2014 între Primăria Municipiului Satu Mare, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean Satu Mare, Poliţia Municipiului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare, Poliţia Locală a Municipiului Satu Mare, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Asociaţia „Stea”.

În urma discuţiilor s-au stabilit zonele de patrulare pe raza municipiului Satu Mare în vederea identificării persoanelor care cerşesc pe stradă. Totodată au fost stabilite activităţile de ordin practic ce urmează a fi desfăşurate şi modalităţile de informare a populaţiei privind efectele negative provenite din încurajarea cerşetoriei.

Sursa: Primăria Satu Mare

4 comentarii

 1. Ciprian Răspunde

  Asemenea intalniri s-au facut de 100 de ori, ei asa frumos la birou pe scaune discuta cum sa combata cersetoria, ce sa zic. Pai aia o sa stea in strada ca nu au unde sa stea. Mai bine sa puna Florisal sa faca curat in oras sa culeaga mizeriile din locurile unde stau boschetarii si cersetorii, macar asa se vede ceva rezultat, oricum se intorc inapoi si fac alte mizerii, insa macar noi sa traim curat nu in focare de infectie, orasul lui peste prajit, ca alte orase bine ca pot sa faca treaba in privinta asta, voi tot faceti mese rotunde si tot degeaba.

 2. polgar Răspunde

  Opriti distrugerea spatiilor verzi de pe b-dul Closca ,se distruge tot gardul viu care oprea praful si zgomotul care se propaga spre blocuri si locuinte,COI ca distruge si ce era bun in oras doar sa dea de lucru pe bani multi la firme falimentare ,demisia om fara cuvant.

 3. vlad Răspunde

  cersetorilor de voturi, va deranjeaza concurenta?

 4. emese Răspunde

  nu degeaba e mare pretenar cu kovacs de la carei de unde a invatat sa distruga tot ce este spatiu verde…..la fel si la spital unde se angajeaza numai fustitele aduse de cabinetul satmarean si care nu stiu nici cum se face o injectie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.