Ultima actualizare: ieri, 19:34
Locale

UPDATE: Președintele executiv al PC Satu Mare a demisionat. Cosmin Bota i-a și preluat funcția

radu pascaUPDATE: Președintele executiv al PC Satu Mare, Radu Pașca, și-a dat astăzi demisia din partid. Decizia a fost luată în urma întâlnirii pe care a avut-o cu Cristinel Fănel Smadu, președintele filialei județene, care a venit de la București la Satu Mare.

Am considerat de cuviință să-mi depun personal demisia la sediul partidului. Am primit zeci de telefoane de la membrii partidului care spuneau că-mi vor urma gestul. După întâlnirea de ieri cu președintele Smadu am ajuns la concluzia că avem viziuni diferite, nu acceptă concurența, se consideră sabotat și astfel am decis că e mai bine să plec”, a declarat Radu Pașca.

Tot astăzi Biroul Executiv a ales o nouă conducere, Cosmin Bota ocupând funcția de președinte executiv al filialei județene. Alegerile interne, democratice, în cadrul partidului nu se știe în continuare când vor avea loc, Cristinel Fănel Smadu ocupând funcția de președinte interimar de doi ani.

Luni, ora 15:00 – Președintele executiv al organizației județene a PC Satu Mare, Radu Pașca, intenționează să-și dea demisia din partid.

”Comunicarea zero în cadrul partidului” este motivul invocat de președintele executiv. Alegerile interne din cadrul filialei județene au fost amânate de trei ori, ”cu bună știință și din cauză instabilității politice a unor persoane din conducere”. Este dezamăgit de felul în care este condusă organizația, consideră că sunt oameni de valoare în interiorul ei dar nu sunt recunoscuți, iar cei care trag foloasele muncii altora nu-și urmează decât interesele proprii.

Lipsa de viziune și comunicare din partea conducerii, imaginea acestora mă determină la un astfel de gest.  Există o acută lipsă de comunicare a membrilor cu președintele filialei județene, Cristinel Smadu, plecat de ceva vreme în București, iar președintele organizației municipale, Cosmin Bota, nu răspunde nici măcar la telefon. Este o povară să mai fac parte din organizație și nu mă voi înscrie în niciun partid în care nu-ți poți pune în valoare principiile. Pașii către normalitate sunt mici iar interesele personale sunt prioritare pentru liderii de azi. Cetățenii au nevoie de lideri care prin fapte și asumări personale iau deciziile corecte în favoarea cetățeanului sătmărean. Nu văd nimic pe plan local care să schimbe ceva, care să aibă lideri adevărați”, a afirmat Radu Pașca.

El a încercat de câteva ori să ajungă la președintele PC, Daniel Constantin, pentru a-i relata problemele din organizație, dar nu a fost primit în audiență.

Radu Pașca s-a înscris în Partidul Conservator în anul 2012 și a fost numit în funcția de președinte executiv de către Biroul Executiv.

7 comentarii

 1. griga Răspunde

  :))))))))))))
  grea politichia ai ?

  poi bota nu raspunde de frica, de cind cu dosarul la DNA, are convorbiri destule,pe Smadu il doare la patina , oricum era o gasca asa de prieteni , da-ti demisia , se gasesc altii fripturisti, sa o puna pe aia inapoi

 2. gore Răspunde

  oameni loviți de gripa porcului turbat

 3. Dac Răspunde

  Radu, te felicit pentru gandul fericit de a demisiona, stiu ca e greau, chiar foarte greu sa faci parte din PC un partid condus de “cancerul politic romanesc”, nu as reprezenta un asemenea individ nici cu arma la tampla in rest iti recomand sa te intorci la ceea ce sti tu mai bine……..

 4. Dorin Răspunde

  Cine nu-l cunoaste pe Cosmin Bota………..ar tepui-o si pa masa.

 5. Adevarul Răspunde

  SMADU TEPUITORUL SATMARULUI, MAI ARE TUPEUL SA VINA IN ORAS.M-AS ASCUNDE IN LOCUL LUI IN SUPUR IN FUNDUL GRADINII.

 6. adevaratul smad Răspunde

  Vreu sa ajung inapoi in motru. Vreu in motru in saracie si boschetarie.poi voi nu stiti? Eu sunt un boschetar din motru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.