Ultima actualizare: ieri, 19:25
Locale

Pastorul Adrian Blaga şi-a omorât fiul şi s-a sinucis. Concluzia procurorilor

pastor adrian blagaParchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a transmis astăzi un comunicat de presă în care anunţă rezultatele anchetei privind decesul pastorului Adrian Blaga şi a fiului său,  Timotei, găsiţi într-o dubă incendiată pe raza localităţii Aciua. Comuna Pomi. Conform procurorilor, rezultă „fără putinţă de tăgadă” faptul că pastorul şi-a omorât fiul.

Redăm în continuare comunicatul:

           Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi, prin ordonanţa din 10.III.2014, în temeiul art. 315 alin.1 lit.b, rap. la art. 16 alin.1 lit.f şi b din Noul Cod de Procedură Penală, au dispus clasarea cauzei privind omorul sesizat la data de 6.VIII.2013, pe raza localităţii Aciua, comuna Pomi, jud. Satu Mare.

          Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că B.A.T. a incendiat autoutilitara, folosind motorina cumpărată în acest scop. În timpul incendiului, acesta i-a aplicat minorului B.T. lovituri la nivelul capului şi gâtului cu ciocanul şi maceta, corpuri delicte identificate la faţa locului, lovituri care i-au cauzat moartea, după care, cu aceeaşi macetă şi-a provocat o leziune la nivelul gâtului, secţionându-şi vasele sangvine. În aceste împrejurări B.A.T. a inhalat importante cantităţi de fum şi monoxid de carbon, care i-au provocat moartea.

Conform raportului medico-legal, moartea acestuia survenea şi din cauza leziunii autoprovocate la nivelul gâtului.

Pe cele două cadavre nu au fost identificate urme de autoapărare.

Expertizarea genetică ADN a corpurilor delicte şi a altor obiecte ridicate de la faţa locului au pus în evidenţă profilul genetic aparţinând celor doi decedaţi şi nu alte profile.

Din analiza şi interpretarea tuturor probelor administrate, rezultă fără putinţă de tăgadă faptul că, în cauză s-a comis infracţiunea de omor calificat, pe raza localităţii Aciua, jud. Satu Mare, în autoutilitară, la data de 6.VIII.2013, omor comis asupra minorului B.T. de către tatăl său, B.A.T., după care acesta   s-a sinucis.

În cursul cercetărilor s-au exclus succesiv variantele privind omorul în scop de jaf sau interes material, omorul în scopul recuperării unor sume de bani sau omorul din răzbunare.

Sursa: Parchetul Satu Mare 

 

 

 

 

12 comentarii

 1. Lucian Apetrei Răspunde

  Si deci sa intelegem ca si-a omorat copilul din cauza convingerilor lui religioase, poate credea ca e posedat copilul. Minunat, iubesc religia!

 2. Anticristul Răspunde

  Sa ne … in bisericile lor, in preotii lor si in RELIGIE!

 3. Ciprian Răspunde

  Daca este asa, atunci precis ca a facut-o din cauza sotie sale, care probabil l-a inselat sau voia sa divorteze si din cauza asta s-a razbunat pe saracul copil. Ca alt motiv nu cred ca ar fi.

  • raudetot Răspunde

   Poate era dus cu pluta! Nu poti, daca esti normal, sa-ti omori copilul cel drag.

   • X Răspunde

    Pai unu care e credincios inrait nu poate fi sanatos la cap. Doar dus cu pluta poate fi.

 4. raudetot Răspunde

  Ma intreb cum a fost ingropat acest om. Este/ a fost ucigas si sinucigas.

 5. vlad Răspunde

  deci, ce spune procurorul e litera de lege? popor de oi…….

 6. raudetot Răspunde

  Cand ma intrebam cum a fost inmormntat ma gandeam ca un sinucigas este ingropat la marginea cimitirului, fara slujba, fara preot. Omul acesta cred ca a fost inmormantat cu fanfara militara.

 7. Roly Dh Răspunde

  f*u*c*k militia romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE: Președintele executiv al PC Satu Mare a demisionat. Cosmin Bota i-a și preluat funcția

UPDATE: Președintele executiv al PC Satu Mare, Radu Pașca, și-a dat astăzi demisia din partid. Decizia a fost luată în urma...

Închide