Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

S-au bătut după ce au băut într-un bar din Supur

bataie stradaPolițiștii Secției 6 poliție rurală Tășnad au fost sesizați, în data de 07.03.2014, în jurul orei 22.20, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, de către M. Viorel de 31 ani despre faptul că pe str. Crasnei din Supuru de Jos a avut loc un scandal.

Deplasându-se la fața locului polițiștii au stabilit că în urma unei discuții contradictorii între M. Mircea de 34 ani și C. Iulian de 24 de ani, avute la un bar de pe raza localității Supuru de Jos, în timp ce se deplasau pe str. Crasnei din localitate, acesta din urmă i-a aplicat o lovitură cu un par lui M. Mircea în zona capului. La rândul său, fratele victimei, M. Viorel, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii autorului agresiunii.

În urma leziunilor suferite M. Mircea a fost transportat cu ambulanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii îi cercetează pe C. Iulian, M. Viorel și M. Mircea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sute de flori din partea Forței Civice pentru doamnele și domnisoarele din Satu Mare

Sute de doamne si domnisoare au primit cate o floare, sambata, 8 martie, din partea membrilor Fortei Civice Satu Mare....

Închide