Ultima actualizare: ieri, 23:23
Locale

S-a deschis Târgul de Turism de la Grand Mall

Targ de Turism, Grand Mall (53)Târgul de Turism Satu Mare s-a deschis oficial astăzi la Grand Mall iar agențiile de turism participante așteaptă cu nerăbdare sătmărenii interesați de ofertele acestora.

Zece agenții de turism din județul Satu Mare participă la acest eveniment având în vedere scopul de a atrage prin pachetele promoționale pe toți sătmărenii care doresc să își petreacă concediul atât în România cât și în alte țări.

Agențiile de turism oferă pachete pentru sărbători sau vacanțe, cu reduceri substanțiale înainte de 1aprilie fiind perioada de early-booking.

”Avem  prețuri pentru toate buzunarele cu tarife începând de la 89 de euro de persoană asta fiind în Grecia, transport cu autocarul din Satu Mare, până la ofertele de lux în Dubai sau Tenerife, prețurile începând de la 440 de euro de persoană. Pe perioada târgului aplicăm reduceri pentru sejururi în Antalia, Palma de Mallorca și Insula Brava” a declarat un reprezentantul al agenției Paralela 45.

La deschiderea evenimentului, a participat președintele Consiliului Județean Adrian Ștef care a încurajează promovarea turismului în Satu Mare.

Eu cred că ar trebui în momentul de față să privim înainte, cred că avem ce prezenta turiștilor mai ales în Țara Oașului. Avem obiceiuri și tradiții foarte frumoase care s-au păstrat de atâta timp și care nu le vedem în alte părți ale țării”, a declarat Adrian Ștef.

Târgul găzduiește și la această ediție un stand de prezentare a Țării Oașului, care promovează tradițiile și obiceiurile locale. Reprezentanții acestei regiuni plină de tradiție au venit îmbrăcați în portul oșenesc, încântând sătmăreni atât cu muzica tradițională cât și cu pălinca, cozonacul și pâine făcută din făină de mălai.

Reprezentanții Direcției de Cultură și Sport și Centrul de Promovare a Turismului Cultural Carei au fost prezenți cu oferte de petrecere a week-end-ului la diversele obiective turistice din municipiul Carei.

Avem  ștrandul Termal care atrage în sezon cam 5000 de vizitatori. Rolul nostru este de a le oferi celor care vin acolo și programe de vizitarea a punctelor de atracție culturale ale Careiului. Obiectivul nostru este ca în trei, patru ani să devenim un punct de atracție pentru un sfârșit de săptămână a tuturor sătmărenilor și nu numai”, a declarat Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport Carei.

Târgul de Turism de la Grand Mall va fi deschis până duminică între orele 10:00 – 20:00.

8 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Grand MOLL? Poate grand namol sau molut,asta nu este moll in primul rand ci un boutique dintr-un moll adevarat. Dar nu asta este problema care-i FRAMANTA pe satmareni,ci daca la deschidere a fost tov. stef sa taie panglica,alaturi ,bun inteles, de alt tov. govor se numeste? Daca da totul este subT control si turiZmul satmarean este pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie,asa cum ar fi spus un inaintas de-al lor,imi scapa numele.

 2. brighi Răspunde

  iubi mi-a adus de la tirg tuica si ceva placinta. asa frumos ne-am tras-o dupa aia…

 3. nae Răspunde

  vizitatorii pot citi in ghidul de turism al judetului si al careiului date noi despre ceva ce nu exista dar nu pot citi despre obiective care exista de fapt.
  aparitiile tiparite pe bani frumosi probabil publici ne aduc la cunostinta ca monumentul din carei al ostasului roman se numeste cu totul altfel de la acest targ incoace si este de factura socialista iar in celalalt ghid judetean nici nu apare.nici la ardud nu e treaba mai cittova si bulibaseala din capul unora ce au conceput aceste noi manuale e de toata rusinea!
  primarul din carei a scos monumentul de pe harta tiparita iar cei de la cultura l-au rebotezat.pe bani publici ca doar nu din buzunaru lor se platesc sau probabil e mai important sa participi trei zile la distractie si sa te tragi in poze si sa servesti minciuni daca tot nu observa nimeni.

 4. repede Răspunde

  Vai brighi cum vb.asa???vrem detalii detalii da din casa cum i ti place???

 5. palatul administrativ Răspunde

  draga BRIGHI, ia sincer MIHAI ADRIAN STEF i bun ???/ ca noi avem parerile inpartite…..,aveti si catuse???

 6. pnl Răspunde

  adrian stef este cel mai bun ,cel mai nevinovat si cel mai INCOMPATIBIL sa va fie clar,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tinerii sunt invitați la workshop-ul ”Votează pentru Europa” de la Berlin

Organizația „Citizens of Europe” în cooperare cu „Fair Trade Hellas” și „Youth of Kessariani”  din Grecia, împreună cu Asociația Culturală...

Închide