Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Olimpia Satu Mare a învins CSM Râmnicu Vâlcea

olimpia-ramnicu-valcea-(6)Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a XIX-a a Ligii a II-a, Seria II la fotbal, în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pe care a învins-o cu scorul de 2-1 în fața a peste 3.000 de suporteri.

„Galben-albaștrii” au făcut o primă repriză frumoasă pe care au dominat-o în totalitate. Iuhas, Bujor și Roghină au fost primii care au încercat să înscrie în primele minute ale partidei, dar șutul lor a trimis balonul peste poartă.

Nicio problemă însă, în minutul 14 Gavrilescu a bătut o lovitură de corner, Iuhas a preluat cu capul și a înscris primul gol al partidei. Oaspeții au executat o lovitură liberă periculoasă, dar nu au reușit să înscrie, iar gazdele au intrat la pauză în avantaj, scor 1-0.

A venit timpul celei de-a doua reprize, de această dată sătmărenii au lăsat jocul ceva mai moale, dar asta nu i-a împiedicat să înscrie și cel de-al doilea gol, același Iuhas, aceiași fază de gol, doar că de această dată lovitura de corner a fost executată de Bujor. 

Echipa din Zăvoi a început să atace, dar de fiecare dată Anca a respins balonul, asta până în minutul 87 când Da’Silva i-a centrat la Deaconescu care a mai redus din diferență. Scorul final al partidei a fost 2-1, iar Olimpia a obținut cele trei puncte puse în joc.

Claudiu Niculescu a declarat că e nemulțumit de jocul elevilor săi. „Sunt total nemulțumit de jocul echipei și de rezultat bineînțeles. Am venit după un meci foarte greu cu Târgu Mureș acasă în care băieții au depus un efort considerabil, după care am venit 8-9 ore cu autocarul, dar bineînțeles acestea nu sunt scuze, acest lucru nu scuză cu nimic rezultatul de astăzi. Din păcate noi, din cauza jocului nostru, am reușit să băgăm în play-off echipe ca Reșița și Satu Mare. Dacă noi reușeam să învingem și la Reșița și aici nu mai prindea niciuna din cele două echipe play-off-ul. Felicit echipa gazdă pentru victorie, au avut o atitudine foarte bună, rezultatul este meritat, au meritat victoria” , a declarat antrenorul vâlcenilor, CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu.

„A fost o surpriză pentru ceilalți nu pentru mine. Am anunțat de surpriză, am găsit o nouă formulă de joc cu jucători care vor da totul pentru victoria de astăzi și au confirmat toți acest lucru. Sunt foarte mândru de ei, au luptat, și-au dat sufletul, trupul și inima pentru acest meci și cele trei puncte au rămas la Satu Mare. Mai sunt șase puncte în joc, dar a fost foarte important să câștigăm astăzi. Poate primim puncte și pentru faptul că s-a retras Craiova, cu toate că regret că se retrage încă o echipă. Dar eu sunt foarte mândru că sunt la Olimpia și cu ei facem performanță și îi facem pe spectatori fericiți”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 „Sunt bucuros în primul rând pentru victorie, după care mă bucur și pentru cele două goluri care ne-au adus astăzi victoria, dar fără sprijinul echipei și fără sprijinul domnului profesor nu putea să avem aceste rezultate. Am demonstrat încă odată caracter, am demonstrat că suntem pregătiți din toate punctele de vedere atât fizic, cât și tactic. Mai mult, această echipă crește de la meci la meci. Încercăm să-i facem pe cei care vin la stadion cât mai bucuroși și cât mai fericiți și încercăm la fiecare meci să dăm totul. Nu este întâmplor locul din clasament, dar mă întreb acum, dacă am avea jumătate din condițiile pe care le are Vâlcea sau alte echipe din serie, unde ar fi această echipă? Ar trebui să îi miște puțin atât pe cei care ne conduc, cât si pe cei care conduc acest oraș. Repet, Olimpia are putere, talente, oameni de calitate, dar stă foarte mult în infrastructură și condițiile care trebuie să le avem la fiecare antrenament. Sigur, e îmbucurător că avem o echipă la nivelul Diviziei B care are rezultate de atâția ani.”, a declart autorul golurilor, Cosmin Iuhas.

Olimpia Satu Mare: Anca – Muntean, Mureșan, Micaș, Iuhas, Gavrilescu (64 Feier), Svarczkopf, Rus (58 Villand), Roghină (86 Faur), Bujor. Boștină.

Olimpia va juca următorul meci, sâmbătă, 5 aprilie în deplasare la CS Mioveni.

 Sursa: CS FC Olimpia 2010 Satu Mare

2 comentarii

  1. Un suporter satmarean Răspunde

    D-le NICULESCU!
    Cred ca te-a cam luat valul si nu prea stii ce declari! “Dacă noi reușeam să învingem și la Reșița și aici nu mai prindea niciuna din cele două echipe play-off-ul”?????? Adica erau 2 locuri libere si a-ti fi jucat in 4 echipe play-off-ul?? Sau era mai convenabil pentru d-voastra 2 echipe din sud ca sa fie mai usor??
    Felicitari baietilor!
    Am avut si am tot timpul incredere in ei!
    Cred ca pot termina play-off-ul pe locurile 3-4, ceea ce ar fi cu adevarat remarcabil!
    Publicul este alaturi de voi indiferent de loc si de joc, atata timp cat va ve-ti darui trup si suflet echipei si jocului!
    Hei-hei Hai OLI!

  2. alt suporter Răspunde

    dupa care sa merem cu totii sa votam hei hei hai prostimea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.