Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Teatrul de Nord: Premiera Yom Kippur (Ziua Iertării), duminică de la ora 19:00

Afis YOM KIPPUR netDuminică 30 martie, ora 19.00, la Casa de Cultură – Sala Mare va avea loc premiera spectacolului Yom Kippur (Ziua Iertării) de Hanna Azoulay Hasfari.

Actorii Teatrului de Nord dedică acest spectacol Zilei Mondiale a Teatrului și invită sătmărenii la un spectacol emoționant, o poveste sensibilă și răscolitoare despre viață, familie, iubire și teamă în care ne putem regăsi fiecare dintre noi.

Din distribuţie fac parte: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Alina Negrău, Carmen Frățilă, Rora Demeter. Traducerea Ada-Maria Ichim. Regia artistică și scenografia: Eugen Gyemant.

Yom Kippur (Ziua Iertării), povestea celebrei actrițe israeliene de teatru si film, dramaturg și scenarist, Hanna Azoulay-Hasfari este pusă în scenă de tânărul regizor clujean Eugen Gyemant, absolvent de regie la UNATC București, 2008.

Piesa autoarei israeliene Hanna Azoulay-Hasfari este o confruntare între patru personalități pasionale, patru surori pe care dispariția bruscă a mamei lor le aduce din nou împreună, după cincisprezece ani în care lucrurile nespuse dintre ele le-au făcut să se îndepărteze.
Teme fundamental umane ca iertarea de sine, acceptarea propriei identități, reevaluarea tradiției și a maternității, existența într-un spațiu al războiului mai ales interior, conduc spectatorul printre valurile de furtună ale unei comedii dulce-amărui, ca gemul de gutui pentru Yom Kippur
.”
Eugen Gyemant

La acest spectacol este valabil abonamentul de premieră ”Ștefan Mareș”. Preț bilet: 30 lei.

www.teatruldenord.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.