Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Vâlcu Adriana a fost desemnată președintele BEJ pentru alegerile europarlamentare

desemnare presedinte BEJ (4)Judecător Vâlcu Adriana a fost desemnată astăzi președintele Biroului Electoral Județean Satu Mare, pentru alegerile europarlamentare care se vor desfășura în 25 mai 2014.  În cadrul aceleiași ședințe a fost desemnat locțiitorul BEJ în persoana judecătorului Kiss Zita și membrul în Biroului Electoral Satu Mare, fiind judecător Haiduc Simona.

Desemnarea acestora a fost anunțată de președintele Tribunalului Satu Mare, judecător Rodica Grosoș Maxim, a subprefectului Altfatter Tamas și a șefului serviciul juridic din cadrul Instituției Prefectului Cosmin Dorle.

Potrivit legii, judecătorii nu sunt obligați să participe, noi avem nevoie de acordul lor să facă parte din Biroul Electoral Județean. De abia am găsit trei judecători care doresc să facă parte din BEJ. Prin urmare nu va fi nici o tragere la sorți, trei colegi și-au  ales  funcția pe care vor să o ocupe, acestea fiind condițiile pentru care au fost dispuși să desfășoare această activitate”, a declarat judecător Rodica Grosoș Maxim.

desemnare presedinte BEJ (19)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.