Ultima actualizare: azi, 13:45
Locale

Alegerile europarlamentare costă 210.000 lei

Comisia Tehnica alegeriPentru buna desfășurare a alegerilor europarlamentare, prefectul Eugeniu Avram a convocat astăzi Comisia Tehnică pentru a se asigura că, fiecare membru al acestei comisii își cunoaște atribuțiile, atât pentru alegerile europarlamentare cât și pentru alegerile parțiale parlamentare la nivelul județului Satu Mare pentru colegiului 2.

Vreau să vă informez despre ceea ce am făcut noi, respectiv programul calendaristic pe care trebuie să îl respecte instituțiile. Fiecare instituție să fie pregătită atât din punct de vedere logistic cât și administrativ  și să cunoască prevederile legislative din domeniu”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

Aceasta a fost o primă întâlnire informală organizată de Instituția Prefectului iar de săptămâna viitoare vor avea loc întâlniri periodice cu membrii Comisiei Tehnice în care se vor discuta punctual problemele întâmpinate în  alegerile precedente.

desemnare presedinte BEJ (31)

Bugetul alocat județului Satu Mare de Guvernul României pentru alegerile europarlamentare este de 210.000 lei și se vor amenaja 333 de secții de votare. Pentru alegerile parlamentare din colegiul 2 se vor amenaja peste 60 de secții de votare unde numărul estimat de alegători este de 66.000.

2 comentarii

  1. alava Răspunde

    ce rol are un delegat europarlamentar?
    ce sarcini are fata de satmareni?

  2. satmarean Răspunde

    VOTATI PSD, pardon usl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.