Ultima actualizare: azi, 22:17
Locale

Altercaţie în Carei. Un tânăr a ajuns la spital, lovit chiar de fratele său

bataieUn tânăr a vrut să-l lovească pe unchiul său dar acesta a evitat lovitura şi astfel l-a lovit chiar pe fratele său.

              Aseară, poliţiştii din Carei au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Privighetorilor  a izbucnit un scandal în urma căruia a fost rănită o persoană.  Deplasându-se de urgenţă la faţa locului oamenii legii după ce au calmat persoanele implicate au stabilit împrejurările în care a izbucnit scandalul. Un tată  împreună cu cei 2 fii de 22 şi respectiv 19 ani  s-au deplasat la domiciliul unei rudenii, Coloman B., unde pe fondul unor neînţelegeri au început să se îmbrancească reciproc , intervenind şi alte persoane care au încercat să-i despartă, dar nu au reuşit. La un moment dat, băiatul de 19 ani cu o bâtă pe care o avea asupra lui a încercat să-l lovească pe unchiul său, acesta a evitat lovitura aplecându-se si astfel l-a lovit chiar pe fratele său în zona capului.

        Partea vătămată a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Carei, apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

      David B.,  este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

        Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.