Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Festivalul Vinului va avea loc în 12 aprilie, în Piața 25 Octombrie

festivalul vinuluiÎn perioada 07.04.2014 – 08.04.2014, în sala de protocol a Consiliului Judeţean Satu Mare va avea loc înscrierea pentru „Concursul Judeţean de Vinuri Nobile”, ajuns la a XI – a ediţie.

La concurs vor participa doar probele de vin medaliate cu aur sau argint la concursurile zonale. În data de 07.04.2014 respectiv 08.04.2014 între orele 08.00 şi 16.00, în sala de protocol a Consiliului Judeţean Satu Mare, se vor face înscrierile pentru concurs. Fiecare concurent va prezenta câte trei sticle de 0,75 l de vin pentru o probă. Pe eticheta fiecărei sticle trebuie menţionate: numele şi prenumele producătorului, localitatea de domiciliu, numărul de telefon, anul recoltei, soiul, cantitatea de vin în stoc din fiecare probă – minim 100 litri – care va fi verificată prin sondaj de o comisie înaintea concursului. Strugurii pentru vinificaţie trebuie să fie din producţia proprie provenită de pe culturi din judeţul Satu Mare.

Taxa de participare 25 lei pentru fiecare probă.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 12.04.2014, începând cu orele 13:00,  în piaţa 25 Octombrie, în cadrul evenimentului „Festivalul vinului”.

Invităm pe această cale toţi cei interesaţi să se înscrie şi mai ales aşteptăm toţi cetăţenii să fie alături de noi la “Festivalul Vinului” care va avea loc în perioada 12-13 aprilie în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Un comentariu

  1. petre Răspunde

    Iar festivaluri???????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consiliul Judeţean a aprobat studiile pentru modernizarea mai multor drumuri importante

Consiliul Judeţean Satu Mare s-a întrunit astăzi în şedinţă extraordinară, aprobând mai multe proiecte, dintre care unele importante. Cu toate...

Închide