Ultima actualizare: azi, 08:24
DRM
Clădirea Oficiului Poștal nr. 1 Satu Mare
Locale

Kereskenyi Gabor: Interpelare pentru reabilitarea clădirii Oficiului Poștal nr. 1

Clădirea Oficiului Poștal nr. 1 Satu Mare

Clădirea Oficiului Poștal nr. 1 Satu Mare

Deputatul Kereskenyi Gabor a  făcut o interpelare ministrului pentru Societatea Informațională, Alexandru-Răzvan Cotovelea, privind starea degradată a clădirii Oficiului Poștal 1 din municipiul Satu Mare.

Deputatul de Satu Mare îl întreabă pe ministru când vor fi alocate fonduri în vederea reabilitării clădirii și ce măsuri vor fi luate în vederea stopării  degradării. Totodată, în cazul în care răspunsul ministrului va fi lipsa de fonduri, deputatul Kereskenyi dorește să știe dacă se ia în calcul transmiterea proprietății imobilului la autoritatea locală în vederea reabilitării, instituție ce ar avea posibilitatea financiară pentru reabilitare/conservare, respectiv de accesare de fonduri pentru acest scop.

Clădirea Oficiului Poștal nr. 1 Satu Mare, situată pe str. Mihai Viteazu nr. 2, se află în patrimoniul național, fiind clasată ca monument istoric. În prezent clădirea se află într-o stare deplorabilă, fiind un pericol atât pentru angajații Poștei Satu Mare, cât și pentru cetățenii care trec prin zonă.

Interpelarea deputatului UDMR Kereskenyi Gabor poate fi accesată aici.

5 comentarii

 1. rica Răspunde

  bine ca pentru singurul oficu postal pentru colete externe din spatele garii nu a facut interpelare gaborika!!!!
  ca doar era primar gyuszi bacsi cand era asa dezastru acolo ca nici in afganistan nu vedeai asa ceva…cei care au trecut peacolo stiu de ce….populisme de doi lei deputat gabor!

  • cineva Răspunde

   Si ala era din patrimoniu? Era in centru? NUUU! Tot posta trebuia sal faca. Handicapatule!!!

 2. magyar Răspunde

  da cand a scris petitia era treaz gaborica????
  jandarmii nu erau in preajma…ca devine periculos….stim noi ce facea pe vremea lui gyuszi….

  • Fuctionar public Răspunde

   Deputatul Kereskenyi Gabor in timpul sedintelor la Bucuresti combina fete pe net pentru ca sa nu fie singur dupamasa. Pentru asta plateste statul Roman.
   Acestea sunt oameni ce ne reprezinta in Parlament.

   • Satmarean Răspunde

    Fraiere, ceilalti deputati de Satu Mare ce fac in parlament? Pe care l-ai auzit sa’si deschida gura pentru oras/judet?! El macar nu tace din gura, chiar daca nu rezolva mare lucru… Petrica, deputat de Poiana, ce ai auzit de el? Silaghi, daca revine ( sper ca nu ) ce va face pentru oras/judet? Taci macar, si nu vorbi neintrebat! 😉 In rest, multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sergiu Băbăşan, candidatul Forţa Civică în Colegiul 2: Va trebui să trecem prin momente de foc

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a aflat astăzi la Satu Mare pentru a anunţa doi candidaţi pentru alegerile din...

Închide