Ultima actualizare: azi, 14:11
Locale

Sergiu Băbăşan, candidatul Forţa Civică în Colegiul 2: Va trebui să trecem prin momente de foc

Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, Mihai Huzau, Sergiu Babasan (27)Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a aflat astăzi la Satu Mare pentru a anunţa doi candidaţi pentru alegerile din 25 mai, fiind vorba despre Sergiu Băbăşan, candidat pentru colegiul 2 la Camera Deputaţilor şi Mihai Huzău, candidat la europarlamentare.

După ce și-a prezentat ideile şi viziunea cu privire la viitorul Europei, raportându-se la lista Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu a făcut o scurtă prezentare a celor doi candidaţi.

Mihai Huzău e un mai vechi membru al partidului, a învăţat să facă politică, în cursul scurt”, a spus acesta.

Mihai Huzău are 25 de ani, este de profesie economist şi conduce propria afacere în domeniul auto.

Vreau să ajung în Parlamentul European pentru că îmi doresc să reprezint interesele generaţiei mele, interesele tuturor tinerilor din România care îşi doresc să evolueze într-un mediu sănătos sub toate aspectele. Tineretul din România se confruntă cu probleme legale de sănătate, educaţie, cultură, sport şi găsirea unui loc de muncă. De când am intrat în politică am fost tot timpul preocupat de găsirea unor soluţii pentru aceste probleme”, a afirmat Mihai Huzău.

În privinţa educaţiei tinerilor, acesta consideră că şi România poate adopta un model precum cele din Anglia şi Suedia, România fiind pe ultimul loc în privinţa procentului de persoane cu studii superioare.

Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, Mihai Huzau, Sergiu Babasan (5)

 Informațiile care circulau deja de câteva zile în mediul politic sătmărean cu privire la candidatura lui Sergiu Băbășan au fost confirmate chiar de către Mihai Răzvan Ungureanu.

D-l Băbăşan este un foarte serios şi remarcat coleg, care, venind din societatea civilă, gândind aidoma nouă în sensul că trebuie să facem un pas pentru a schimba lumea, ni s-a alăturat şi va candida în numele partidului în Colegiul 2, colegiu pe care politic şi moral sper să-l salveze, după ce a trecut pe acolo Ovidiu Silaghi, lăsând o dâră“, a spus Ungureanu.

La rândul său, Sergiu Băbășan s-a arătat conştient de faptul că urmează o bătălie foarte dură.

“Suntem aici azi împreună cu preşedintele Mihai Răzvan Ungureanu pentru a spune clar că Sătmarul are nevoie de o nouă clasă politică, ancorată în oameni care înţeleg că trebuie să fie integri, profesionişti şi să respecte cetăţeanul care îl alege. Am decis să mă alături Forţei Civică pentru că ştiu că Forţa Civică este un proiect al d-lui preşedinte Mihai Răzvan Ungureanu, este un partid în jurul căruia vom coaliza oamenii de dreapta, care vor să schimbe clasa politică profund. Simpla prezenţă a d-lui preşedinte îmi garantează că Forţa Civică este o zonă de întâlnire a oamenilor care înţeleg acest aspect, şi anume de a schimba profund clasa politică. Voi candida pe Colegiul 2, este un colegiu pe care-l cunosc, în care am candidat din partea Alianţei România Dreaptă, am fost şi atunci onorat cu susţinerea d-lui Mihai Răzvan Ungureanu şi echipei Forţei Civice. Ştiu că nu va fi o bătălie uşoară, ştiu că va trebui să trecem prin momente de foc, dar ce pot să afirm aici este că noi vom duce mesajul electoral către sătmăreni”, a declarat Băbăşan.

Sergiu Băbăşan a fost candidatul PRM la Primăria Satu Mare în 2012 şi candidatul ARD la alegerile parlamentare din acelaşi an, el motivând că demisionează din PDL deoarece nu este de acord cu conducerea partidului.

37 comentarii

 1. Sile Puscas jr. Răspunde

  Babasane, nu te cumintesti deloc, tot faci cum vrei tu, bine bine insa nu cumva sa te mai legi de Florisal, ca noi avem spate sa sti, tot eu sunt cel mai puternic din parcare…da da stiu, parcarea aia plina de praf, dar cum zice amicul meu dr. Cosmin Ratiu, praful vine din sud, asa ca sa il mature aia. Apropo, tu ti-ai luat masina cu 50.000 euro, eu am masina de 100.000 euro, asa ca ciocul mic. Eu plec maine in Tenerife, discutam cand ma intorc 🙂

  • si eu? Răspunde

   În urma unor investigaţii efectuate la Cluj Napoca, am aflat că în spatele anunţului matrimonial atribuit de Gazeta de Nord-Vest senatorului Valer Marian, publicat de Piaţa de Cluj pe un site gay, se află Puşcaş Vasile Junior, alintat Silică de tacsu şi Loţică de măsa, nimeni altul decât puşlamaua gunoierului şef al Sătmarului, Puşcaş Vasile senior, patronul SC Florisal SA, şi ginerică al fostului ministru de Interne, Ioan Rus, vicepreşedinte regional al PSD. Acest Silică Nătăflică are, printre alte afaceri dubioase, şi o firmă imobiliară şi este prieten cu patronul de la ziarul de publicitate Piaţa de Cluj. Se pare că Sile şi Silică şi-o caută cu lumânarea, urmând să aibă satisfacţie cu un serial cu toate afacerile lor dubioase din Satu Mare, Cluj-Napoca, Baia Mare, Ungaria şi Germania. Graţie guriţei ultimei amante a avocatului Sulaş, ne-au parvenit toate trăncănelile lui Silică despre afacerile murdare, imobiliare şi financiare, ale lui şi ale tatălui său. Silică Trăncănică nu scapă nicio ocazie să se laude cum merge în fiecare lună în excursii numai în locurile cele mai exotice de pe mapamond, ca insulele Mauritius, Kenya, Egipt, Dubai, Republica Dominicană, Mexic ş.a., pe banii “proştilor de sătmăreni” care plătesc SC Florisal taxe de salubrizare ca la Viena, în condiţiile în care municipiul Satu Mare arată ca un oraş african. Silică trăncăneşte şi despre afacerile politice şi financiare ale socrului său, lăudându-se că acesta îl dirijează pe premierul Victor Ponta, care este găzduit întotdeauna de acesta când calcă prin Cluj. Silică se mai laudă că el şi tatăl său controlează justiţia din Satu Mare şi din Oradea, îndeosebi pe procurorul şef al Serviciului Teritorial al DNA, Marius Iancu, cu care este bun amic, de când au stat împreună în gazdă la Cluj în timpul facultăţii, când spune că îl ţinea pe acesta cu mâncare şi bani întrucât era mai sărman. Tot Silică a lansat pe piaţă că i-a dat procurorului Iancu loc de casă pe un teren al Florisal şi că l-a ajutat să-şi construiască o vilă pe acesta împreună cu vicepreşdintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, cu care este bun amic şi el şi tatăl său. Aşa se explică de ce pe dosarele patronului Florisal şi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean se aşterne praful de câţiva ani în dulapul procurorului Iancu. Silică a trăncănit că el şi socrul său ar controla şi justiţia din Cluj, lăudându-se cum l-au băgat în puşcărie pe fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, întrucât a refuzat să le dea pe mână şi salubrizarea Băii Mari, după ce acesta fusese achitat de Judecătoria Baia Mare şi de Tribunalul Maramureş. După toate acestea, Sile şi Silică au toate şansele să ajungă pe urmele lui Anghel la Gherla.

 2. VASILE Răspunde

  A demisionat din PDL pentru ca cloaca care sa instalat in fruntea partidului l-au vindut pe la spate, Domn doctor RAT ridicind minuta pentru aprobarea contactului cu florisal a reusit sa vinda o parcela de 5 ar terent cu frummusica suma de 100000 mii euro,dar ghiciti cine a fost cumparatorul ? nimei altul decit patronul Florisal , O spaga legala, Iar domnul secretar GHILEA SA ALES CU MULTE CONTRACTE CU PRIMARIA satu mare foarte consistente PETRE MURESAN cu un contract foarte valoros in judetul CJ, iar ARDELEAN CLAUDIU cu multe contracte de asistenta juridica in judet, acesta a fost motivul domnului BABASAN pentru parasirea PDL ne acceptind sa intre in mafia actula care conduce partidul

 3. sm Răspunde

  Sergiu Babasan nu mai are credibilitate deloc in Satu-Mare ,in mai putin de doi ani s-a perindat pe la 4 partide si alte doua partide l-au gonit din ograda lor ,nimeni nu v-a vota cu acest personaj dupa cate a facut.

  • x Răspunde

   avea motive sa plece. in special din pdl. nu a intrat in jocul murdar al unor oameni din fruntea partidului. daca esti un om corect inseamna ca esti neserios? esti prea usor de manipulat. probabil esti un telespectator fidel al postului antena 3

 4. sm Răspunde

  Ratiu are un partener dina afara (Austria)care este multi milionar in euro ,si care il ajuta in afaceri,nu are nevoie de spaga nimaniu.
  Eu il cunosc foarte bine am fost colega cu el,este un baiat foarte ambitios si motivat cand isi propune ceva realizeaza fara probleme.
  FELICITARI RATIU ESTI UN TANAR DE NADEJDE!!!!!!!!

 5. mihai Răspunde

  Bravo Sergiu. Lasa i pe obositii astia din pdsl

 6. civic Răspunde

  Cipri Ardelean este candidatul perfect pentru colegiul 2, acesta a facut un score foarte bun la alegerile trecute.

 7. x Răspunde

  eu am sa-l votez pe Sergiu Babasan! e cel mai bun dintre toti!

 8. Alina Răspunde

  Il stiu pe stimatul Babasan din campania trecuta… deci ne asteptam sa vedem iarasi treburi murdare, campanie negativa si multe multe mizerii

  • Cristi Răspunde

   Da sunt convins si eu caCOIca stef si compania vor incerca cu orice pret sa il opreasca pe babasan ca sa nu piarda cumnatelul Silaghi imunitatea parlamentara

 9. Tomy Răspunde

  lasa-ne Babasane, Cipri Ardelean e om de valoare!

  • Andreea Răspunde

   Corect.Este o papusica de valoare pentru govor.Mare om ardelean asta mare caracter.Ma gandesc ca daca ar fi mai inteligent ca si govor nu ar poza cu el

 10. ONEST Răspunde

  Da Vasile ai dreptate cei din Pdl, cinstiti si corecti, stiu ca acesta e adevarul! E bine ca Sergiu nu si-a patata onoarea cu unii din ei . Se stie si se stiu ei cine sunt nu ii nominalizez. Succes d le Babasan S. contracandidatii au de ce sa se teama. Nu uita Colegiul 2 e cu TINE! Cat despre carcotasi .. ce sa mai vorbim? Ne pastram decenta.

 11. VASILE Răspunde

  onest !!,, acesti imbecili de la pdl nu vor obtine pe colegiul 2 nici macar 2% , toti consiliei locali si presedinti de organizatii il vor sustine pe BABASAN s-au convins de cei trei muschetari in funtea PDL numi imaginez cum ANDREIA PAUL NU REALIZEAZA cit pot fi de mizerabili sa dea cu ei de pamint

 12. marin b Răspunde

  BASESCU spunea ca PDL, ARIPA BLAGA e aripa PSD cel putin la SATU MARE nu e doar un zvon ci o certitudine

 13. mili&vanilii Răspunde

  Acest individ Babasan este cel mai slab candidat pe colegiu 2,un tip nevrotic cu probleme de comportament ,se discuta priin oras ca are 6 dpsare penale cu inselaciune finaciara si multe alte probleme.
  Pacat de satmareni ca nu sant tineri politicieni care sa faca ceva pt ei,ar fi fost poate Ratiu doctorul dar si ala este un Coi mai mic ,este bagat in afaceri imobiliare,spatii comerciale,retea medicala,afaceri cu constructii,retea de farmacii si alte afaceri numai de el stiute ce sa faci astai viata si la mai mare.

  • Cristi Răspunde

   Auzi la vanily “se discuta prin oras” .Poi ma ce te astepti sa il vorbeasca adversarii comunisti de bine?Ce penibil suntem…

 14. Mihai Costescu Răspunde

  Pfu iu iui! Asta da surpriza… Babasan, te iubim, CA CA Tine vrem sa fim…

 15. cetatean Răspunde

  io nu am nimic cu homosexualii, dar se zvoneste ca BABASAN se iubeste cu un fotbalisi de la U CLUJ , io nu cred , dar se zvoneste……

 16. vlad Răspunde

  “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”
  Mahatma Gandhi

 17. Zvon Răspunde

  Am auzit ca la urmatoarele alegeri trece la UDMR si o sa-l cheme babosbar:)))) si se vopseste blond

 18. Erdei Dorel Răspunde

  Nu inteleg ce amestec are Florisalul in poveste, oricum e o firma de apreciat, ofera zilnic masa de florii, nu doar in zi de sarbatoare, saracilor din tomberon, bogatilor din cont, asa ca …, mai bine luati de mancati !

 19. florin Răspunde

  infailibila strategie romaneasca: cand nu avem argumente, zicem ca-i homosexual! Si dac-ar fi ce? Pe cine mai intereseaza orientarea sexuala daca omu vrea sa faca ceva?

 20. Tudor Răspunde

  Pacat de MRU ca ia oameni de pe drum despre care nu stie mai nimic. Babasan e modelul oportunistului veros pentru care nu conteaza traseul, partidele, prietenii, valorile umane. Scopul este puterea iar mijloacele nu conteaza. MRU , tu incarci altii descarca !!!

 21. Tudor Răspunde

  Pacat de MRU ca ia oameni de pe drum despre care nu stie mai nimic. Babasan e modelul oportunistului veros pentru care nu conteaza traseul, partidele, prietenii, valorile umane. Scopul lui este puterea cu orice pret . Mijloacele nu conteaza. MRU , tu incarci altii descarca !!!

 22. Octavian codrea Răspunde

  Nu iti dau dreptate Tudor.Daca pleca la miscatorii lui Base atunci ziceam si eu ca ai dreptate.Dar asa imi dau seama ca omu nu se teme de munca.Ca la FC va trebui sa munceasca din plin.Incep sa cred ca este adevarat ca tragea PDL ul dup el.

 23. FLORIN Răspunde

  OCTAVIANE nu a tras PDL dupa ci el a fost totul in pdl ceilalti 3 au mers la cules de spaga , ARDELEAN CLAUDIU a luat 600 milioane spaga de la floisal si ia impartit cu GHILEA

 24. FLORIN Răspunde

  uitativa pe youtobe si vedeti cu CLAUDIU ARDELEAN sta in pozitie de drepti in fata lui GOVOR

 25. nica Răspunde

  Babasan este singurul pe care nu l-a cuparat Puscas si Govor. Restul e gargara.

 26. cetatean Răspunde

  o batut U CLUJ la timisoara, BABASAN oare se bucura pentru iubitul lui de la U CLUJ?? DOAR ZVONURI RECUNOSC……

 27. fotbabasan Răspunde

  Il cunosc pe fotbalistul ala. E un dulce! Merita sa lupte Sergiu pentru a-l pastra. E o poveste de iubire nebuna!
  Urmeaza amanunte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.