Ultima actualizare: azi, 17:12
Locale

Magyar Lórand, noul lider al grupului UDMR din Consiliul Local

magyar lorandReprezenţii UDMR Satu Mare au analizat miercuri, activitatea şi rezultatele liderului de grup Maskulik Csaba, având în vedere că mandatul acestuia a expirat de un an.

După această analiză, reprezentanţii au acordat votul de încredere pentru Magyar Lorant care este noul lider de grup.

Doresc o comunicare echilibrată cu instituţiile şi cu domnul primar. Eu consider că trebuie să constituim o opoziţie constructivă. Atâta timp cât nu avem viceprimar, trebuie să lucrăm din opoziţie. Acesta nu înseamnă că vom împinge activitatea grupului la o extremă, nici în viitor nu intenţionăm să spunem NU la toate iniţiativele, dar când nu suntem de acord cu o propunere ne veţi auzi vocea fiindcă aceasta este o politică demnă de opoziţie”, a declarat Magyar Lorand consilier local UDMR din 2008.

Consilierul local Magyar Lorand este vicepreşedinte al UDMR Satu Mare, preşedintele Comisiei pentru sănătate, protecţie socială, sport şi tineret.

„Magyar Lórand este pregătit din punct de vedere profesional şi are experianţa politică necesară pentru a îndeplini cu succes noua sarcină”, a declarat Pataki Csaba preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR Satu Mare menţionând totodată că destoinicia lui Magyar Lorand este evidenţiată şi de locul 13 pe care ocupă dânsul pe listele candidaţilor pentru Parlamentul European.

3 comentarii

  1. eugen Răspunde

    dupa un an de pauza revine gasca Kereskeny Foghel Magyar betivii de la UDMR!felicitari!!!

  2. COI CA Răspunde

    Auleo, n-o sa mai am sprijin in persoana lingaului, scuze amicului meu de la UDMR Masculici!!!!! Nu mai pot sa dorm!!!! Coica Dorel Costel

  3. Maria Barracu Răspunde

    Felicitari pentru noua functie domnule Lorand, sunteti un domn cu bun simt. Succes! Maria din Culciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Michael Mureşan/ Vocea Transilvaniei
Dosarul Michael Mureșan a ajuns în instanță. Câtă mită a dat omul de afaceri!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a...

Închide