Ultima actualizare: azi, 13:15

Publicitate

PrimaGYM: Prezenţă de succes la Convenţia Internaţională Fitness Scandinavia, București

Scandinavia, bodyART school Romania (243)PrimaGYM Satu Mare, unica şcoală de bodyART din România, a participat în acest week-end la Conveţia Internaţională Fitness Scandinavia care s-a desfăşurat la Bucureşti. Sute de bucureşteni au participat la demonstraţiile de bodyART şi deepWORK susţinute de sătmărenii de la PrimaGYM.

Mastertrainerul internaţional Borsodi Balazs, însoţit de reprezentantele PrimaGym Satu Mare, Simona Nistea şi Ilyes Ilona au susţinut reprezentaţii de bodyART şi deepWORK, atât la convenţie cât şi la alte cluburi sportive din Bucureşti. Primagym Satu Mare a introdus în România noul concept de mişcare şi a deschis prima şcoală de instructori bodyART.

Demonstraţia din prima zi a convenţiei, bodyART energetic, a fost susţinută de Borsodi Balazs, explicând tuturor celor prezenţi intrarea în posturi cât mai corecte şi conştientizarea propriului corp pentru a îndeplini menirea bodyART – armonia perfectă dintre trup, minte şi suflet.

Duminică, s-a desfăşurat a două demonstraţie, deepWORK, un nou concept unic de formare şi care a revoluţionat lumea fitness-ului. Borsodi Balazs, Simona Nistea şi Ilyes Ilona au prezentat un antrenament de rezistență, cu treceri de la execuție dinamică la lentă a exercițiilor și cu diferite niveluri de dificultate. La antrenamentele de deepWORK sunt antrenate în același timp sistemul cardiovascular și inima. Conceptul unic deepWORK are un rol stimulativ a sistemului muscular și cel circulator, îmbunătățind puterea și dă frâu liber emoției trecând dincolo de limitele personale.

Faţă de acum patru ani, bodyART este foarte bine primit de publicul din România. Până în prezent am reuşit să formăm peste 50 de instructori autorizaţi de bodyART în ţară. Având în vedere noua tendinţă în fitness, de antrenament funcţional, suntem siguri că cele două concepte, bodyART şi deepWORK, vor fi îmbrăţişate de cât mai mulţi antrenori şi vor fi răspândite în toată ţara”, a declarat Simona Nistea, reprezentant bodyART School România.

În Bulgaria, la Varna, în perioada 1-4 mai, va avea loc cea mai mare convenţie anuală de fitness, iar conceptul bodyART, creat de Robert Steinbacher, va fi reprezentat şi promovat de bodyART School România, prin PrimaGYM Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.