Ultima actualizare: azi, 04:32
Locale

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare a reziliat contractul cu Hotel Sport

DSCN7178Directorul adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, Virgil Dragoș a anunțat astăzi într-o conferința de presă motivul deciziei de reziliere a contractului de închiriere cu Hotelul Sport.

DJST Satu Mare a reziliat contractul de închiriere hotelului Sport firmei fostului director al instituţiei, Florin Gal, în 30 ianuarie 2014, în urma unor nereguli care au fost constatate. Acesta susține că în contract nu au fost respectate obligațiile de către locator,  realizând modificări bunului închiriat fără să aibă acordul acestora în scris și nici autorizații din partea autorităților locale din Satu Mare.

I-am solicitat pe cei de la Inspectoratul Județean în Construcții Satu Mare să efectueze controale la Hotel Sport. Aceștia au constatat modificări  la nivelul parterului prin demolarea a patru încăperi și  modificări la fațada clădirii fără autorizație și fără aprobarea noastră. După aceste controale cei răspunzători de această faptă  au fost amendați contravențional”, a declarat Virgil Dragoș.

Decizia de reziliere a contractului a  fost contestată în instanță și se așteaptă un rezultat. Contractul inițial a fost făcut în 2010 pe o perioadă de zece ani.

Sperăm ca decizia să nu fie suspendată și să putem să îi evacuăm din clădirea hotelului, pe urmă să vedem perspectiva descentralizării și să găsim resurse de a reabilita hotelul. Este trist faptul că hotelul în momentul de față nu este funcționabil și nu poate fi folosit de către sportivii din Satu Mare”, a mai declarat Virgil Dragoș.

De asemenea directorul adjunct DJST a mai anunțat 24 de activități la Centrul de Agrement Satu Mare fiind programate patru tabere tematice pentru copii sportivi, copii cu  dizabilițăți și copii romi cu rezultate bune la învățătură. Pentru această desfășurare, DJST a încheiat peste zece parteneriate cu ONG-uri pentru tineret, cu Asociația Hans Lindner și instituții ale orașului. Totodată, s-a mai menționat faptul că 49 de medalii, din care 29 de aur, 16 de argint și 11 de bronz au fost câștigate în competiții,  de către sportivii sătmăreni.

5 comentarii

 1. Adrian Răspunde

  Daca Gal e pdl-ist doar nu l-ar lasa psd-istii cu marioneta asta

 2. marcel Răspunde

  Virgil Dragos în conferința de presa de azi,a prezentat ca a reziliat contractul cu Hotel Sport, Virgil Dragos a fost nevoit sa sustina aceasta conferinta de presa, in locul lui Ardelean Ioan, pentru ca Ardelean Ioan nu are cultura generala de a sustine o conferinta de presa.

 3. Florin GAL Răspunde

  Trebuia reziliat demult!!! De anul trecut din 2013!!!!!!! Dar uite ca nimeni nu a spus nimic… Ba mai mult tot pe mine mă acuza de tot felul de prostii… Culmea e ca nici presa nu a scris NIMIC de faptul ca s-a depășit termenul dat pt investiții!!! Dar știm deja ca presa e preocupata de can-can-uri!!! Unde e GIL “Dobrica” cu întrebările lui??? Unde este Gazeta de Nord Vest cu articolele lor interminabile si extrem de rautacioase si murdare??? Sau in continuare Florin GAL sta in spatele acestor porcarii???

 4. Florin GAL Răspunde

  Am încercat sa fac o treaba buna prin închirierea acestui (vechi) hotel!!! Si primul chiriaș (cel care a si câștigat licitația de altfel) a făcut treaba buna acolo!!! Dar presa si DNA-ul au făcut tot posibilul sa-i facă (hotelului Sport) anti-reclama!!!
  ACESTA ESTE REZULTATUL ACUM!!!
  Cred ca toată lumea e multumita?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nagy Szabolcs este candidatul UDMR în Colegiul 2

Incertitudinile în privinţa candidatului UDMR pentru circumscripţia electorală nr. 2 au luat sfârşit. La întâlnirea de sâmbătă a organizaţiei judeţene ...

Închide