Ultima actualizare: azi, 22:49
DRM
Locale

Primăria caută soluţii pentru descongestionarea traficului la Burdea

burdeaPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că Primăria caută soluţii pentru descongestionarea traficului rutier la Burdea.

Edilul a explicat că se doreşte amenajarea a două benzi de acces către b-dul Octavian Goga, astfel încât să nu se mai creeze blocaje iar timpul de aşteptare pe podul Decebal să se reducă. Primarul a precizat că se încearcă găsirea unei variante astfel încât să nu fie nevoie de exproprieri.

Totodată, Dorel Coica a anunţat că se va asfalta o porţiune de aproximativ 150 de metri care a mai rămas pe str. Dorobanţilor, urmând ca traficul greu să fie dirijat de pe Cloşca pe această stradă, iar TIR-urile să nu mai intre pe b-dul Lucian Blaga în municipiul Satu Mare.

16 comentarii

 1. Kalaman Răspunde

  Domnule primar dorim o pasarela pe langa textila Ardeleana care sa faciliteze accesul pe podul Decebal inspre Liceul CFR.

 2. Moshu Moshub Răspunde

  D-ule primar,o solutie la ce-a de-a 2-a banda cum se coboara podul Decebal spre L.Blaga,este mutarea stalpilor,ingustarea trotuarului de-o parte si de alta a strazii si se creeaza ce-a de-a doua banda! Costurile sunt "mici"daca totusi luati in considerare exproprieri..,mutarea inclusiv a statiei de autobuz din parcul Soarelui!!!!

 3. Marcel Sician Răspunde

  inca o varianta buna ar fi un sens giratoriu , un exemplu bun este giratoriu de la gara din baia mare la iesirea catre dej

 4. Pavel Iosif Răspunde

  un pasaj care ar trece din spre lucian blaga spre careiului sau incan un pod ar fi necesar. Strada de la gara de nord e din al doilea razboi mondial ( ti si scarba sa intrii in oras cand vi cu microbusul sau cu trenul ) , si parcurile din oras s-ar putea amenaja mult mai bn , sa aiba si spatii ingradite pentru caini . Exemplu parcurile din Timisoara !!!

 5. Pavel Iosif Răspunde

  ar ingreuna si mai mult circulatia cu giratoriu . Mai ales din cauza trecerii pietonale 🙂

 6. Pavel Iosif Răspunde

  Si parcari multi-etajate cu plata cum sunt in germania ar fi o investitie buna . Si cel mai mult lipseste un Mall adevarat gen '' Iulius Mall '' ce ar aduce multe investii pe urma orasului. Dar ce sa facem , de zeci de ani nu reusim sa avem un primar care sa lupte sa faca cat mai multe .

 7. ralu Răspunde

  Cacanar chel Coica mincinos cat ai dat la A.N.I. ???

 8. ionel Răspunde

  Mai hotule Coica ordinar crezi ca toti sunt prosti ca Roca si Papici ? Torni pe toti dar nu scapi

 9. bogdan Răspunde

  Porcu asta de Costel Dorel Coica fura de la saraci si da la el !

 10. Marcel Sician Răspunde

  se poate muta trecerea cu 30 metri mai departe de intersectie. in orice loc aglomerat in care sa facut giratoriu s-a descongestionat traficul

 11. Koltai ferenc Răspunde

  Moshu Moshub, de unde ai scos si tu ideea expropierii? iei in calcul faptul ca, oricate benzi ar fi pe Goga, de pe pod se coboara tot pe o singura banda, iar trecerea de pietoni de la biserica ortodoxa gatuie tot traficul. acestea doua sunt problemele, nu existenta celei de-a doua benzi. E usor sa pui botul la orice propunere heirupista, dar mai greu sa gandesti rational lucrurile. Aici ma tem ca aveti ceva in comun cu primarele nostru, cu Dottore Coicha.

 12. misu Răspunde

  Coica e un tampit, cu solutiile lui oltenesti de doi lei si cu gasca lui de la tehnic asist si cealalta firma care a spart tot orasul.

 13. Dan Moisa Răspunde

  Desfiinţaţi trecerea de pietoni din fata bisericii ortodoxe. Ajunge trecerea de pietoni de la semafor. Acolo întotdeauna se blocheaza traficul !

 14. Dan Moisa Răspunde

  Desfiinţaţi trecerea de pietoni din fata bisericii ortodoxe. Ajunge trecerea de pietoni de la semafor. Acolo întotdeauna se blocheaza traficul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare a reziliat contractul cu Hotel Sport

Directorul adjunct al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, Virgil Dragoș a anunțat astăzi într-o conferința de...

Închide