Ultima actualizare: azi, 19:43
Locale

Primarul Dorel Coica a premiat sportivii sătmăreni

premiere sportiviPremierea sportivilor sătmăreni a avut loc astăzi în sala mare a Consiliului Județean, 95 de sportivi primind diplome și premii în bani pentru rezultatele deosebite la competițiile sportive.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica alături de vicepreședintele Radu Roca și consilierul județean  Ciprian Ardelean au premiat și felicitat sportivii și antrenorii sătmăreni.

Continuăm cu ceea ce am făcut și anii trecuți, toți oamenii valoroși și minunați trebuie să fie recompensați. Din păcate suma nu este substanțială, dar sunteți în atenția noastră și în continuare o să sprijinim ramura sportivă și în special pe dumneavoastră cei care sunteți cei mai buni”, a declarat Dorel Coica.

Stimați sportivi și campioni, onorați invitați astăzi este o zi festivă în primărie. Pentru ceea ce sunteți și ce reprezentați este o mândrie atât pe plan municipal cât și pe cel județean. Noi suntem mândrii de rezultatele de care ați dat dovadă, iar primăria este alături de dumneavoastră în continuare. Felicitări”, a declarat Radu Roca.

Totodată primarul Dorel Coica a mai ținut să spună că dorește să fie câți mai mulți tineri sătmăreni, care să fie promovați și antrenați ca să devină campioni astfel că, sportivii străini să fie mai puțini în echipele sătmărene.

Au fost premiați sportivii și antrenorii de la cluburile sportive sătmărene: Yakuza-karate, CS Satu Mare lupte și floretă, CSM Judo, CSM Popice, Sănătatea Tenis, Samuraiul, Unio Judo și  LPS Șah și Atletism.

În încheierea festivități primarul Dorel Coica a urat tuturor participanților ”Sărbători Fericite”.

5 comentarii

 1. roland Răspunde

  macar acest primar e responsabil si trateaza toti sportivii orasului la fel fara discriminare cum face la carei kovacs care premiaza toti ungurii si pe romanii care nu pupa mana lui se face ca uita de ei.
  clubul de baschet primo functioneaza in carei din 1999 si are peste 100 de copii inscrisi si inca nu a fost pomenit la nici o gala sportiva organizata de primarie desi in timp a organizat mereu turnee la carei;
  in noiembrie au fost la carei 22 echipe de bascte din toata zona de nord a tarii si tot nu au fost bagati in seama de primar ; la fel face si cu antrenorul mirce apodoba singurul din judet cu rezultate deosebite la tenis de masa si care este solicitat de nemti iar primarul din carei mereu pune piedici si nu sustine nici cu 500 de lei vreo deplasare sau alte activitati!
  antrenorul podoba se duce in deplasari din sponsorizari pentru ca nici clubul elevilor din subordinea palatului copiilor nu deconteaza cheltuielile!
  rusine kovacs

 2. Marius Răspunde

  Ioai da o ,,inviat,, Ciprian Ardelean, ce bine ca vine campania ca mai vine si el pe la evenimente sa il pozeze ziarele :))

 3. tili Răspunde

  Doamne,orasul arata ca dupa prapad ,mizerie peste tot ,gunoaie,gropi,lucrari de mantuiala ,un dezastru parca nici nu am avea primar ,este cel mai jegos oras din Transilvania,ce pacat.

 4. Adi Cozma Răspunde

  Ciprian lant de legat mistretii de la Halmeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Şi-a lovit vecinul cu o bâtă în cap

Poliţiştii Secţiei 7 Carei au fost sesizaţi luni seară prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza localităţii Berveni un...

Închide