Ultima actualizare: azi, 12:21
Locale

Primarul Dorel Coica a premiat cuplurile cu peste 50 de ani de căsătorie

premiere cupluri (34)Conducerea Primăria Satu Mare a premiat astăzi 30 de cupluri sătmărene care au conviețuit împreună 50 de ani de căsnicie. Printre acestea se află un cuplu sătmărean care a împlinit 66 de ani de căsătorie, edilul deplasându-se personal la domiciliul acestora.

Evenimentul a avut loc în sala Stării Civile din cadrul Primăriei, unde primarul Dorel Coica alături de directorul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Satu Mare, Ionel Torja, a premiat cele 30 de cupluri cu diplome de fidelitate și  sume de bani substanțiale.

Înainte de începerea festivității, îndrăgitul cântăreț sătmărean de muzică populară Petrică Mureșan alături de participanți au cântat un ”La mulți ani” cuplurilor aniversate și cu ocazia apropierii Sfintelor Paști interpretul i-a mai  încântat cu o priceasnă.

Ne bucurăm că ne-am întâlnit , vă iubim, vă respectăm și vă felicităm pentru cei 50 de ani de conviețuire și căsnicie. Este un lucru foarte mare, alții nu trăiesc câți ani aveți de căsătorie. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și să ne întâlnim și cu alte prilejuri”, a declarat Dorel Coica.

Pentru cuplurile care nu au fost prezente primarul Dorel Coica a anunțat că diplomele și banii vor fi duse la domiciliul acestora. Iar pentru cei care au peste 50 de ani de căsnicie și nu au fost premiați, primarul a specificat că prin modificarea unui proiect de Consiliu Local doresc să premieze și  aceste cupluri.

După festivitate primarul Dorel Coica și viceprimarul Radu Roca s-au deplasat la domiciliul unui cuplu care au împlinit 66 de ani de căsătorie. Orban Iosif și Orban Elisabeta cu vârsta de 92 de ani și respectiv 89 de ani au fost premiați pentru fidelitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Autoturism vandalizat de un bărbat

Ieri noapte un bărbat a distrus autoturismul nepoatei sale.   Poliţiştii au fost sesizaţi de proprietara unui autoturism marca Daewoo ...

Închide