Ultima actualizare: azi, 11:49
DRM
Locale

Scandal la Ianculeşti. Un grup de oameni beţi s-a luat de pescari

scandalÎn week-end un grup de persoane din localitate au distrus în mai multe locuri gardul care împrejmuieşte lacul din Ianculeşti.

   În cursul zilei de ieri poliţiştii din Carei au fost sesizaţi despre faptul că sâmbătă noaptea un grup format din aproximativ 10 persoane care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal, intrând în discuţii conflictuale  cu pescarii care se aflau la pescuit pe lac şi totodată au distrus în mai multe locuri gradul lacului. Oamenii legii au efectuat verificări şi au reuşit identificarea a 5 persoane din acel grup, care au vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani. Verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor care au făcut parte din acel grup. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

Sursa: Poliţia Satu Mare

5 comentarii

 1. roland Răspunde

  de fapt pescarii au sarit la bataie la sateni pentru ca strigau lozinci antikovacs si revendicau lacul care de drept este al lor.
  smekeriile primarului kovacs prin cartile funciare au infuriat satenii si de aici tot scandalul!
  primaru ameninta oamenii ca nu le aproba constructia capelei mortuare daca nu poate sa treca terenul pe numele primariei;
  in decembrie 2012 a incercat sa le ia pasunea si a adus utilaje sa sape pasunea si sa puna o padure de pini negri pentru ca se apropia nunta lui robi si trebuia cadorisit iar mai apoi sa rasara in jur un alt lac cu zona de agrement pe care usor sa o treaca pe numele lor la fel cum au facut cu padurea ianculestenilor de numai …30 ha!
  politia a zis oamenilor ca nu le mai da amenda daca se duc la kovacs sa isi ceara iertare…intrebati oamenii

 2. ANI Răspunde

  primarul kovax din carei a pierdut procesul cu ANI!
  oricum era in incompatibilitate si ilegalitate ca doar a angajat la primarie pe ginerele sau si da la el salar de peste 40 de milioane si mai are angajat un consilier cu peste 20 de milioane lunar platit tot de guvernu PONTa si care nu da pe la servici chiar deloc sau cel putin nu in timpul yilei ca nimeni nu a vayut pe el pana acum!

 3. romanul Răspunde

  lasitatea veneticilor pe aceste meleaguri care ataca pe timp de noapte ca ultimii banditi si pe urma fug de raspundere este ceva caracteristic celor care se simnt straini de acste parti ale Romaniei

 4. ungurul Răspunde

  nemernicii de tulipani careieni cu sefu lor in frunte vor pamanturile roditoare si frumoase din satul Ianculesti si asta este problema ca oamenii le apara!
  grofii cheltuitori de la carei au vandut pamanturile ca sa tina pe neveste la budapesta la ruleta si acum le trebe inapoi ce au vandut!
  si eu sunt ungur dar stiu ca noi am venit aici de o mie de ani si populatia bastinasa a dacilor liberi avea o mare civilizatieş
  de la ei am invatat si olaritul si scrisul si prajitul la carne si multumim pentru asta dar nu trebuie sa facem scandal si sa luam de la oameni pasnici pamanturile- si noi putem sa lucram si atunci cumparam ce vrem noi!

 5. ungurul Răspunde

  si am uitat sa spun ca nu este frumos ca primarul sa taie toate fondurile de la acest sat care duce darile la Carei!
  singura biserica din ianculesti nu a primit nici macar un leu de la primarie si la noi toate primesc saci de banii!
  pentru brem si robi si monika se face acasa lucrari cu oameni de la primarie si materiale dar pentru sateni care platesc darile mari nu se da nici pentru un drum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trei minori prinşi după ce au furat băuturi alcoolice

Trei minori cu vârste cuprinse între 14-16 ani au comis furturi pe raza localităţii Lechinţa.  Poliţişii au reuşit în cursul...

Închide