Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Trei minori prinşi după ce au furat băuturi alcoolice

furtTrei minori cu vârste cuprinse între 14-16 ani au comis furturi pe raza localităţii Lechinţa.  Poliţişii au reuşit în cursul zilei de ieri identificarea şi prinderea autorilor unor furturi comise în luna martie. Cei 3 au sustras din locuinţa unei femei băuturi alcoolice şi produse alimentare în valoare de 600 lei, pătrunzând în locuinţă prin spargerea geamului termopan de la uşa de acces cu un ciocan.

De asemenea la sfârşitul lunii martie aceştia au au pătruns în locuinţa unui bărbat forţând geamul de la baia imobilului, de unde au sustras scule în valoare de 2.200 lei.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice pentru depistarea autorilor, activităţi care ieri s-au concretizat în identificarea şi prinderea acestora. Cei 3 sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat. Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ciprian Ardelean
Ciprian Ardelean, candidatul PSD în Colegiul 2, la alegerile parlamentare

Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, anunță candidatura consilierului judeţean Ciprian Ardelean, la alegerile parlamentare din 25...

Închide