Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

Zenoviu Bontea: Mega jaf imobiliar la Păuleşti, de 6 milioane euro

Zenoviu Bontea, Petre Muresan (9)Fostul viceprimar al comunei Păuleşti, PDL-istul Zenoviu Bontea, a adus astăzi, într-o conferinţă de presă acuzaţii extrem de grave conducerii primăriei şi prefectului Eugeniu Avram, susţinând că se pregăteşte un „mega jaf imobiliar din bani publici”, în valoare de 6 milioane euro.

Acesta a prezentat presei o serie de documente din care ar ieşi faptul că în comună sunt probleme grave în ce priveşte fondul funciar, fiind pe rol 250 de procese. Concluzia desprinsă de fostul viceprimar este că primarul şi secretarul comunei şi cu girul prefectului „filo PSD-ist” au fost întocmite documente în acest sens.

Am fost şi sunt împiedicat să exercit funcţia de viceprimar al comunei Păuleşti deoarece eu nu pot tolera ca pentru  21 ha de teren să se acorde despăgubiri de 6.112.351 euro, din bani publici. Unde este acel teren în Păuleşti cu suprafaţă de 24 de ari ce are valoarea de 677.594 euro?”, a punctat fostul viceprimar.

Pentru aceste motive, Zenoviu Bontea a cerut demisia prefectului Eugeniu Avram, a primarului Nagy Iosif şi a secretarului comunei.

Acesta a mai arătat că Primăria Păuleşti a cheltuit anul trecut carburant de 130.000 de lei, în condiţiile în care alte primării nu au depăşit 40.000 de lei.

14 comentarii

 1. alava Răspunde

  “Acesta a mai arătat că Primăria Păuleşti a cheltuit anul trecut carburant de 130.000 de lei, în condiţiile în care alte primării nu au depăşit 400.000 de lei.”
  CHIAR NU INTELEG

  • zoli Răspunde

   Deci azi (30 oct 2014) stim ca 3.870.000 lei Ron sunt abateri economico financiare, asta zice Curteaaa de Conturi iar in Decizia 25/2014 aprox 2.000.000 lei ron, prejudiciu constatat !!!!!!!!!!!!!!!!! Banii jos pungasilor!

 2. Daniel Răspunde

  Da nu Ponta zicea anii trecuti ca va pune capat samsarilor imobiliari si cu aia cu retrocedarile? Pai se pare ca acuma e in floare PSD-istii flamanzi de bani dau iama in afacerile astea de milioane de euro!

 3. ADRIAN Răspunde

  Stati linistiti ca si la Mediesu Aurit nu scade factura de combustibil sub 130 mii lei lunar de cind actuli edili au preluat puterea ,daca pina cum 2 ani se cheltuia lunar 4 mii ron acum se cheltuie 13 mii lunar toate prin girul viceprimarului IANCU si cumnatului sau

 4. paul Răspunde

  Conform relatarilor d-lui Bontea este vorba de suma de 1.300.ooo lei, iar d-nul Bontea nu este fostul viceprimar, ci viceprimarul impiedicat printr-o serie de ilegalitati, dovedite de instanta, sa-si exercite functia. Ma intreb din ce bani vor plati conducatorii judetului, govor, avram, etc, despagubirile instituite de instanta de judecata. Sau le vor plati din bugetul judetului, din banii nostri???

 5. craciun Răspunde

  Ai dreptate ADRIAN dar mai dureros e ca domnul IANCU da tunuri dupa tunuri dupa ce anul trecut a facut cadou cumnatului sau aproximativ 200 hectare paune pentu a beneficia de subvetia de la APIA in valoare de 1,6 miliarde lei si inca 80 hectare arate cu secretarul POP CNSTANTIN impreuna, anul acesta isi mai suplimenteaza visteria cu in 60 de hectare arate fara nici un pic de bun simt,Tote acestea sub ipotenta primarului ZETEA de a reactiona caracatitei formata in jurul lui de catre viceprimar

 6. Runga Răspunde

  Cum sa cheltuie atata combustibil in condiitiile in care si-a spart masina de la primarie undeva in Ardud :))

 7. Fuctionar public Răspunde

  Petre Muresan presedintele PDL ai luat bani din banca si ai ipotecat cu casele pocaitilor pe care acuma ii executa silit si ii dau afara din propria casa , uite ce om vom vota …………mie scirba

  • alt functionar public Răspunde

   Este usor sa arunci pe piata asemenea acuze. De ce nu-ti faci datoria de functionar public,sa-ti dai numele ,pt. ca altfel nu esti altceva decat un las si un soarece. In plus poti fi acuzat de tainuire sau complicitate cu infractorul comform legii functionarului public 188. Eu stiu ca nu esti functionar public ci un mare gunoi de la usl ,care se baga in seama .

 8. gica Răspunde

  nu va mai vaitati,faceti ceva!!!!!!!!!

 9. traseist politic Răspunde

  da lingaul de donca dita mai consilierul tuturor partidelor politice ,nu este langa bontea sa il sustina cum o facea in campanie,sau linge acuma la suta si nagy de frica sa nu il demaste bonte si pe el

 10. Stela Bontea Răspunde

  cine vorbeste de juaf imobiliar, cel care a furat casa parinteasca de la sora, tata, rusine zanoviasule

 11. Anonim Răspunde

  a mai furat si 4 ha de pamant de la sora si tata ducandu-l la notar fara sa stie ce semneaza, sa aiba ce vinde, sa aiba bani pentru campanie electorala, asa spun cei din sat, felicitari bine ai ajuns, sper sa te tina tendoanele sa nu ajunji in carucior…succes

 12. mia b carei Răspunde

  anaonima Stela , care so maritat la 16 pentru avere cu un mos mai mara ca e cu 25 de nai .Ptiu satana ca te stie lume>>>>>…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.