Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Petre Mureşan despre acciza la carburanţi: Noi am vrut să fie o păcăleală

Zenoviu Bontea, Petre Muresan (15)PDL Satu Mare a derulat astăzi o acţiune de informare a sătmărenilor cu privire la noua taxă pe carburant. Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, a afirmat într-o conferinţă de presă că noua acciză nu va face altceva decât să mărească evaziunea fiscală şi să lovească mediul economic.

Ceea ce se întâmplă astăzi nu este o păcăleală, este un fapt adevărat. Guvernul Ponta şi Antonescu au introdus acciza pe carburant. Deşi noi am vrut să fie o păcăleală. Astăzi devine clar că după doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta şi ai lui, cea mai mare păcăleală de fapt sunt guvernele Ponta I, II, şi III, bazate pe minciună, ipocrizie şi promisiuni nerealizate. Noi, organizaţia PDL, am demarat o campanie de informare a românilor asupra consecinţelor introducerii accizei la motorină”, a declarat Petre Mureşan.

Liderul PDL a explicat că guvernul a lovit din plin populația, urmând să se scumpească toate produsele.

Ponta şi Antonescu ne lovesc în plin, în plinul din benzină şi motorină. Plin care va costa începând de astăzi cu 30-50 până la 60 de lei/rezervor. Cred că vor urma creşteri în lanţ, ale produselor de pe raft începând din viitorul foarte apropiat. Noi, PDL, considerăm neîntemeiată această taxă pe combustibil. Cât carburant poate să-şi cumpere un român din salariul din România? N-ar fi nicio crimă să avem cel mai mare preţ la carburant din Europa dacă am avea şi cele mai mari salarii. Noi suntem la coada plutonului privind salariile, iar în ceea ce priveşte preţul la carburant, suntem în top, asta şi datorită accizei.  Acciza va lovi puternic mediul economic şi aşa vitregit. Cei care derulează transport internaţional sigur nu vor mai alimenta de la staţiile de carburant din România. Suntem ferm convinşi că se vor amplifica metodele existente şi altele noi  în ceea ce priveşte evaziunea fiscală, pentru că omul când este lovit caută subterfugii, nu se vor aduna mai mulţi bani la buget decât s-au adunat până astăzi“, a mai spus Mureşan.

11 comentarii

  1. amilia Răspunde

    Dute PETRE CA DEVI PENIBIL POTE SE SUPARA GOVOR PE TINE SI NU MAI PRIMESTI NICI UN LEUT, DUTE SI TE CULCA VAGABONDULE NU MAI MINTI LUMEA SI TE DA IN SPECTACOL IEFTIN CA ORICUM TE STIE TOATA LUMEA CE POAMA ESTI, UN TAPAR,IMPREUNA CU AMICUL TAU GHILEA, STATI LA POMANA LUI GOVOR

  2. CRISTI Răspunde

    Daca PDL cu astfel de mascote vrea sa spuna ooamenilor ca sa reformat ne-am dat dracu cred oamni ar trebui sa va scuipe in gura cind mergeti in campanie,trio de baza in PDL, MURESAN,GHILEA ,ARDELEAN. cozanostra mafia .cine dracu le mai da votul acestor nesimtiti

  3. domnu trandafir Răspunde

    imposibil sa existe doi satmareni atat prosti!!!! E unu si acelasi: CRISTI alias amilia!

  4. George Răspunde

    Amilia si Cristi… va aflati si voi sa comentati…vorbiti ce nu stiti..care Govor? Care mascote? Oare sunteti invidiosi ca PDL-ul nu a murit? Spre nelinistea voastra va spun ca PDL-ul nu moare ci este viu si tinerii vor duce steagul sus, sustinand ideei si schimband aceasta tara in bine.

  5. Ghita Răspunde

    Petre Muresan = o laba tristă in opoziție!

    • A.S. Răspunde

      Bine ca esti tu frumos!!!

      Apropo….. GHITA sau GHEORGHE se spune ca acest nume e pentru PROSTI ( sigur nu generalizez )… dar tu faci parte din aceasta categorie !!!!

  6. Fuctionar public Răspunde

    Petre Muresan presedintele PDL ai luat bani din banca si ai ipotecat cu casele pocaitilor pe care acuma ii executa silit si ii dau afara din propria casa , uite ce om vom vota …………mie scirba

  7. Erica Răspunde

    Proiectul acesta nu era a celor de la PMP, ca deja de o luna ii tot vad ca strâng semnături cu acciza, acuma sa trezit si PD-L ca ar trebui sa se bage si ei in seama cu același lucru…:)))))
    Faceți si voi altceva, inventati o acțiune daca nu merge altfel!!!!:)))

  8. Lee Marie Răspunde

    Ești în căutarea pentru o foarte rapid
    Împrumut? la un
    rata dobânzii la prețuri accesibile? aveți
    a fost refuzat
    În mod constant de către bănci și alte tipuri de
    financiar
    instituții?
    -Vestea buna este aici! Oferim
    CREDITE variind
    de la $ 1,000.00 la $ 5,000,000.00 Min
    Maxim la 3%
    rata dobânzii pe anularea. contactati-ne
    astăzi la ([email protected])

    INFORMATII PRIMUL necesare sunt:
    Prenume: ………
    Alte nume (s): ……..
    Gen: ………
    Stare civilă: ………
    Contact Adresa: ………
    Cod oraș / postal: ………
    Tara: ………
    Data nașterii: ………
    Suma necesară pentru împrumut: ………
    Împrumut Durata: ………
    Venitul lunar: ………
    Ocupația: ………
    Scopul pentru imprumut: ………
    Casa Telefon: ………
    Telefon mobil: ………
    Cu respect,
    dna Marie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.