Ultima actualizare: azi, 11:42
DRM
Locale

Zilele Tineretului Sătmărean Maghiar se sărbătoresc în perioada 1-3 mai

tineret maghiarAsociația Inițiativa Tineretului Maghiar, condusă de președintele Mureșan Istvan și vicepreședinte Csak Gyongyi, organizează Zilele Tineretului Sătmărean Maghiar ediția a-8-a, eveniment ce se va desfășura în complexul Aquastar, în perioada 01-03 mai 2014.

Programul va cuprinde un spectacol care va avea loc la Aquastar și un concurs de sporturi extreme în SkatPark-ul din Micro 15 dedicat tinerilor care practică sporturile extreme. Șase formații și interpreți sunt invitați să încânte publicul maghiar cât și tinerii de altă naționalitate, decomandată nefiind făcute publice numele acestora.

Acest proiect este sprijinit de Consiliul Județean și Consiliul Local Satu Mare. Bugetul pentru eveniment este de 20.000 lei, bani cumulați și din donațiile din ani precedenți.

Evenimentul este promovat prin filmulețe publicate prin SMS-uri care sugerează tinerilor că o să se pregătească ceva important pentru Zilele Tineretului Maghiar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
S-a constituit filialei Asociaţiei “Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială”

Astăzi, 02.04.2014, primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Costel Dorel a participat în sala de şedinţe a Prefecturii, la  Adunarea...

Închide