Ultima actualizare: azi, 22:11

Locale

Alegeri în Satu Mare. Politicienii au votat de dimineaţă (FOTO)

vot-dorel-coica-(4)Alegeri în Satu Mare. Secţiile de votare din judeţ s-au deschis în această dimineaţă la ora 7.00. Politicienii locali au votat încă de dimineaţă.

Primarul Dorel Coica a votat la secţia amenajată în incinta AJF alături de soţia sa, fiica sa şi ginere. Edilul a  declarat la ieşirea din secţie că a votat pentru o echipă unită, serioasă şi puternică, pentru cei care apără interesele României, nu o denigrează.

Vicepreședintele Consiliului Județean Mircea Govor a votat pentru echipa cea mai puternică și cea mai bună care vrea viitorul acestei țări. ”Am votat pentru România mândră în Europa”, a spus Mircea Govor.

Deputatul Kereskenyi Gabor a venit la vot însoțit de soția și fiica lui. Acesta a votat pentru normalitate și s-a declarat mândru că este sătmărean și european.

Candidatul UDMR Nagy Szabolcs a votat la secţia nr. 32 de la Şcoala Mircea Eliade. El s-a deplasat alături de familia sa pentru a-şi exercita acest drept, afirmând că a votat pentru o reprezentare corectă a Colegiului 2 în Parlament, şi în sprijinul celor spuse de oameni. În privinţa europarlamentarelor, el a votat pentru ca tradiţiile ardeleneşti să ajungă în Europa.

vot-nagy-szabolcs-(6)

Senatorul Pataki Csaba a votat la secţia nr. 54 de pe str. Rodnei. El a votat pentru o echipă echilibrată, o reprezentare cu perspective atât în România cât şi în Europa, pentru oamenii muncitori şi silitori care au dus o campanie în folosul comunităţii. Liderul UDMR îndeamnă sătmărenii să iasă la vot pentru a nu-i lăsa pe oamenii din alte zone să decidă pentru viitorul Sătmarului.

Prefectul Eugeniu Avram și-a exprimat votul de azi pentru viitorul țării într-un Uniune Europeană unită, unde România să fie ascultată și respectată, iar cetățenii români să fie tratați în mod egal cu toți cetățenii țărilor membre UE.

Candidatul Forţei Civice pentru europarlamentare, Mihai Huzău, a votat alături de părinţii săi la secţia amenajată în incinta Liceului Teologic Ortodox. El a declarat că a votat pentru schimbare, dorindu-şi ca toţi tinerii să iasă la vot şi să procedeze la fel.

Candidatul PMP în Colegiul 2, Laura Bota, a votat la Școala Lucian Blaga.

Am votat pentru binele românilor, pentru oamenii din Colegiul 2 al căror candidat sunt. Dragi sătmăreni vă rog să veniți la vot, votul vostru va vindeca România și împreună cu voi putem schimba România în bine și s-o ridicăm acolo unde trebuie, ca membru al Uniunii Europene”, a declarat la ieșirea de la urne, Laura Bota.

alegeri 2014 (40)

 Liderii PDL au votat la secţia din Păuleşti. Candidatul PDL în Colegiul 2, Ileana Blidar, a votat alături de deputatul Andreea Paul şi preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan.

Am votat pentru tineri care cred în democrație și libertate, pentru schimbarea în bine a acestei țări, pentru că cred cu tărie că tinerii pot să facă acest lucru, iar această țară merită o schimbare. Să fie istorie cei care n-au făcut bine pentru țară și să fie viitorul tinerilor”, a afirmat Ileana Blidar.

alegeri 2014 (71)

Petre Mureşan a votat o echipă de oameni profesioniști, care să apere drepturile românilor el îndemnându-i pe români să iasă la vot, să nu-i lase pe alții să le hotărască soarta.

Astăzi am votat cu sufletul ardelenesc, cu gândul la România și cu fapta europeană. Invit pe toți românii să vină la vot, este foarte important să alegem traseul european pentru următorii cinci ani. Astăzi alegem decizia parlamentarului care îî vizează în mod direct pentru următorii doi ani. Așadar este foarte important să mergem cu toții la vot, cu sufletul și cu mintea curate”, a declarat deputat Andreea Paul.

Lucian Sergiu Băbășan, candidatul Forței Civice în Colegiul 2 a sosit la secția de votare însoțit de soție și băiețel, declarând la ieșirea de urne că a votat cu sufletul și cu inima pentru că este nevoie în Satu Mare și în România de reîmprospătare a clasei politice.

România și Satu Mare are forța necesară de a face aceste schimbări. Am votat cu gândul la strămoșii noștri care atunci când erau pe câmpul de bătălie nu s-au gândit că dușmanii noștri sunt mai mulți dar n-au lăsat armele și au luptat mai departe. Așa trebuie să facem și noi , o generație tânără, o generație curată”, a afirmat Sergiu Băbășan.

 alegeri 2014 (131)

Candidatul PSD, Ovidiu Silaghi și-a exprimat votul în comuna Odoreu, acesta fiind însoțit de Niels Schnecker. La ieșirea din secția de votare acesta a declarat că a votat pentru un puternic semnal politic dat României.

Ovidiu Silaghi

Președintele Adrian Ștef a votat astăzi pentru unitate și continuitate pentru un județ european și o Românie europeană cu o democrație adevărată.

Dan Diaconescu a votat astăzi în Satu Mare, acesta venind la secția din Micro 17 cu DD-mobilul și însoțit de sfaff-ul de campanie. El a afirmat că în mai multe zone sunt suspiciuni cu privire la corectitudinea alegerilor. Diaconescu speră ca prin votul dat sătmărenii să facă o surpriză, în opinia sa alegerile din Colegiul 2 fiind cele mai importante din ultimii ani, dându-se practic o bătălie naţională care va marca viitorul unor partide. 

dan diaconescu (54)

10 comentarii

 1. nero Răspunde

  Doamne ajuta sa scapam pe veci de Silaghi / Stef si toti arogantii si nesimtitii din jurul lor!

 2. cosmin Răspunde

  Nu va lasati pacaliti de Coica ca in 2012.
  Taxe si impozite marite cu16/.
  Prelungirea contractului cuFlorisalul.

 3. petre Răspunde

  JOS PENALII SILAGHII , STEF etc………..

 4. rastan Răspunde

  pe Diaconescu de ce nu l-ati pozat cand a votat ?!
  oricum el castiga.

 5. prince Răspunde

  Acest primar a distrus orasul,nu are nici un proiect viabil,se lauda cu realizarile lui Ilyes toate izolarile de blocuri au fost facute cu proiecte din vremea vechiului primar,acest oltean ne prosteste pe toti cum vrea,nu maicreditati minciunile..

 6. votant pacalit Răspunde

  sa dea dumnezeu sa piarda ovidiu silaghi

 7. cocojumbo Răspunde

  asta ii tare! pesedistul silaghi e consiliat si periat de penelistul snecker! de ce nu au fost pesedistii cu silaghi la vot in afara de lingaul ala din odoreu care daca nu isi baga limba in dosurile politicienilor nu se simte barbat cred ca isi aminteste cu bostalgie de valer marian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.