Ultima actualizare: azi, 15:25
Locale

Consiliul Local a aprobat mandatul lui Vasile Țăran în postul de manager al Teatrului de Nord

consiliul local (13)Consiliul Local a aprobat în ședința de astăzi rezultatul final al concursului pentru postul de management al Teatrului de Nord Satu Mare, prin care Vasile Ţăran a fost desemnat câştigător.  

Majoritatea consilierilor a votat pentru acest proiect, în vreme ce șase consilieri s-au abținut. 

Amintim că omul de afaceri Vasile Ţăran a obţinut postul de manager, el fiind singurul candidat căruia i-a fost admis dosarul.

 

8 comentarii

 1. satmarean 2014 Răspunde

  Daca acest vasile taran este omul pe care-l cunosc eu,un analfabet,om de “flaster”,atunci halal cultura satmareana! Eu vreau sa-i fie dat un test de cultura si de cultura generala,eventual o dictate a unei lectii de clasa a 5-a! Sa vedeti atunci cine este omul! Pana atunci, ii rog pe cei care l-au propus pe acest om,sa ii prezinte C.V-ul,sa vedem ce legatura are acesta cu cultura!

 2. satmareanca Răspunde

  Vicele Roca sfideaza consiliul local si in special grupul UDMR,pe langa lipsa de cunostinte elementare de administratie acest fanfaron se crede un expert (sluga lui KOJAK).

 3. udmr Răspunde

  UDMR primeste ceea ce merita !!!!Si ei sfidau mereu cind era Gyusike primar.

 4. psd Răspunde

  Asa ,bine zis dar udmriti stiiau administatie ,luati discutiile din sedintele de consiliu local ale lui Ileys punctuale si bine documentate pe proiecte si hotarari,si urmariti gargara lui COIca si a slugii Rouka (pelticu)care au impresia ca sunt deosebiti asii administratie dar sunt paraleli cu problemele orasului.

 5. contabil Răspunde

  urmariti si alocarile de fonduri date de gyuszika si gasca si ale lui csehi si vedeti si socotiti cat si cui au dat…si apoi mai vorbim daca vreti…

 6. dominium/silcomprest Răspunde

  Priceperea administratiei iudemeriste la adminsitratia publica se rezuma la dominium si la lucrari cat mai multe pentru ei. Priceputi/nepriceputi cum au fost de aia a facut gyuszi bacsi si gabor atatea pentru municipiu cand erau in tandem, si te gandesti ca gyula vroia inca un mandat sa aiba 2 de vitelprimar si 3 de primar. fereasca. Marad kolozvaron bizstos,nehogy visza gyere apus.

 7. stiumaimulte Răspunde

  Mda totzi striga de tzaranu dar cand la sectia maghiara sa manipulat ajungerea in scaunul de director al traficantului de droguri besenjei junior care ia urmat ca intr-o adevarata dinastie taticului besenjei senior….

 8. stii o lae Răspunde

  Noua formula castigatoare :
  COICA -TARANUL SA TRAIASCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Masculic Csaba propune o bonificație de 10% firmelor. Consiliul Local a aprobat 5%

Primul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Satu Mare de astăzi, cel privind stabilirea...

Închide