Ultima actualizare: azi, 22:01
Locale

Dezastru la Călineşti Oaş. Canalizarea se scurge în faţa caselor (VIDEO)

canalizare calinesti oasProbleme grave în comuna Călineşti Oaş, unde sistemul de canalizare, recent făcut din fonduri europene, refulează, apele uzate ajungând în şanţurile din faţa caselor.

Viceprimarul comunei, Dinu Birtoc, unul dintre cei care critică vehement activitatea actualului primar, Gheorghe Copil, a realizat o scurtă filmare, arătând cum în urma unei ploi apele uzate pur şi simplu ies din canalizarea prost făcută şi ajung în şanţuri. Oamenii se plâng de mirosuri insuportabile şi încă nici o persoană nu s-a racordat la sistem. Este greu de imaginat ce se va întâmpla când în canalizare vor ajunge dejecţii.

Revolta viceprimarului este cu atât mai mare cu cât a depus nenumărate sesizări în scris, la mai multe instituţii, împotriva edilului din localitate, dar încă nu a primit nici un răspuns.

 

5 comentarii

 1. Norick Răspunde

  Calitatea lucrarilor este la fel, ca si calitatea acestui “film”…:-D

 2. Marius Răspunde

  Sa ii multumit lui Govor, ca atat de modes e ca se tot lauda ca a adus nu stiu cati bani in judet sa faca astefl de lucrari cu firmele agreate de el si dragnea iata rezultatele!

 3. Dinu Birtoc Răspunde

  Aceasta este starea actuala ! Daca doriti sa va convingeti deplasati-va la calinesti-oas!Recomand pe viitor, toti smecherii din Romania care au acces la lucrari europene ,si cred ca inca mai pot jongla cu lucrari de proasta calitate sa evite calinestiul.

 4. Terebesi Daniel Vasile Răspunde

  ei domnu toti au avut de castigat si apoi se trag toti ca io nam facut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Nagy Szabolcs de la UDMR și-a depus candidatura pentru Colegiul 2

Startul competiției pentru mandatul de parlamentar în Colegiul 2 a început oficial astăzi, primul candidat care și-a depus candidatura la...

Închide