Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Nagy Szabolcs de la UDMR și-a depus candidatura pentru Colegiul 2

Nagy Szabolcs candidat colegiu 2 (2)Startul competiției pentru mandatul de parlamentar în Colegiul 2 a început oficial astăzi, primul candidat care și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean, fiind Nagy Szabolcs din partea UDMR Satu Mare.

Nagy Szabolcs a fost ales prin vot democratic în cadrul partidului să fie candidatul UDMR pentru Colegiul2, acesta ocupând funcția de președinte executiv al UDMR Satu Mare Candidatul cu vârsta de 31 de ani este căsătorit și are o experiență în domeniul comunicării și relației cu presa, o experiență vastă în ceea ce privește problemele administrației publice locale.

”Colegiul 2 nu a avut niciodată reprezentant câștigător din partea UDMR după rezultatele finale la Camera Deputaților. În 2008 am reușit să câștigăm prin numărul de voturi acest colegiu, dar l-am pierdut la redistribuire. Acum nefiind o limită de 50 +1 % sperăm că UDMR va câștiga acest colegiu, care are nevoie de un parlamentar, care să-l reprezinte în final cu adevărat. Oamenii care trăiesc aici merită după atâţia ani un astfel de deputat. Susţinătorii mei mă caracterizează ca un om în care poţi avea încredere. Aş dori ca şi locuitorii din Colegiul 2 să aibă un astfel de deputat, pentru că interesele lor de o bună vreme nu sunt reprezentate la nivel de Bucureşti. Eu mă angajez pentru acest lucru ca şi deputat în Parlamentul României a acestui colegiu”, a declarat Nagy Szabolcs.

 La depunerea candidaturi a venit însoțit de staff-ul de campanie, printre aceștia numărându-se inclusiv fostul ministru al sănătăți Cseke Attila.

Eu cred că este de bun augur faptul că Nagy Szabolcs și-a depus primul candidatura și sperăm în 25 mai să fim și primii în acest colegiu. Sunt aici pentru a susține candidatura lui Nagy Szabolcs din două motive:  în primul rând, evident că este o echipă a UDMR-ului din care dânsul face parte și în al doilea rând, îl cunosc personal de câțiva ani. Am avut o colaborare bună profesională, atât cu dânsul cât și  cu  președintele Csehi Arpad, cu care, cât timp am lucrat împreună cred că rezultatele în județul Satu Mare, cel puțin pe domeniul sanitar pe infrastructură, se văd. Îl cunosc bine știu că este un om capabil, un tânăr de perspectivă, în același timp este un profesionist și sunt sigur că este ce trebuie județului Satu Mare și al acestui colegiu”, a declarat Cseke Attila.

 

3 comentarii

 1. szabolcs Răspunde

  Breking news
  Candidatul udmr nu a fost validat este oare troc sau efectiv ………

  • Kis Zoltan Răspunde

   Este validat.
   Informatia este doar diversiune din partea echipei de “salvare a soldatului Silaghi”

 2. matroz Răspunde

  Engels o denumea „boala copilariei”-noi e demonstram .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ileana Blidar vrea să promoveze cuptoarele dacice de la Medieşu Aurit

Conducerea PDL Satu Mare a susţinut astăzi o conferinţă de presă criticând activitatea adversarilor politici, PSD şi PNL, afirmând totodată...

Închide