Ultima actualizare: azi, 20:39
Locale

Ghid turistic Satu Mare – Maramureș, pentru promovarea turismului sătmărean

Daniela Culic, Victor Mihalca (6)O primă dezbatere pe tema importanței şi implicațiilor  turismului pentru dezvoltarea urbană, a rolului şi calității materialelor de promovare, a formelor şi perspectivelor de dezvoltare a municipiului Satu Mare a avut loc astăzi la Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Satu Mare. Participanți la această dezbatere au fost persoanele care au o influență directă în turismul local.

În cadrul evenimentului de „brainstorming”, directorul CCIA, Daniela Culic a discutat cu cei prezenți problemele cu care se confruntă turismul actual în județul Satu Mare și de asemenea propuneri pentru această ramură economică.

Pentru o mai bună  promovare a turismului în județul Satu Mare, conducerea CCIA în colaborare cu artistul fotograf Victor Mihalca a prezentat un ghid turistic Satu Mare – Maramureș. Ghidul este structurat pe patru capitole care conțin date culturale, grafice, istorice, trasee turistice alese în funcție de importanța obiectivelor și peste 100 de fotografii diverse: muzee, peisaje, arhitectură populară și arhitectură cultă.

Artistul fotograf Victor Mihalca a anunțat că s-au făcut 15.000 de exemplare din care 2000 vor merge printr-o editură din Deva în Ungaria iar restul se vor distribui în librării și chioșcuri de presă din județul Satu Mare.

De asemenea, ghidul va fi accesibil publicului sătmărean astăzi în zona alocată de Primăria municipiului Satu Mare din pasajul Corneliu Coposu.

Un comentariu

  1. nero Răspunde

    Atentie la plagiat !!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Autorităţile locale din Satu Mare susţin programul de terapie prin horticultură

Asociaţia Stea desfasoara în perioada aprilie – iunie 2014 la Satu Mare o serie de acţiuni în vederea obţinerii în...

Închide