Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Locuinţe pentru tinerii medici care vor să vină la Satu Mare

sedinta consiliul judetean (24)Consiliul Judeţean Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi darea în folosinţă a imobilului de pe str. Tudor Vladimirescu nr. 7 către Agenţia Naţională de Locuinţe în vederea construirii a 22 de locuinţe destinate tinerilor medici care doresc să se stabilească în Satu Mare şi să lucreze la Spitalul Judeţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a declarat că imobilul respectiv era folosit ca arhivă, a funcţionat o vreme acolo şi Colegiul Medicilor, acum fiind în paragină.

Cred că este important acest sprijin şi pentru Spitalul Judeţean pentru că avem această lipsă de cadre, care este de fapt în toată ţara. Dacă vom putea să oferim nişte elemente motivaţionale tinerilor absolvenţi ai facultăţii de medicină o să-i putem atrage către Satu Mare. Trebuie să avem o ofertă concretă de a le oferi o locuinţă, condiţia este să vină să lucreze aici la Satu Mare“, a afirmat Ştef.

Preşedintele CJ a precizat că este aprobată finanţarea pentru proiect, urmând ca de investiție să se ocupe ANL. După finalizare, clădirea va reveni Consiliului Județean.

În cadrul ședinței a mai fost aprobată preluarea de către Consiliul Județean a drumului Urziceni – Căpleni – Cămin în vederea reabilitării lui.

13 comentarii

 1. sstttt!e Răspunde

  In primul rand acesta este un ABATOR nu spital! Tov. stef,tu te-ai trata aici,sau familia ta? Acum promiteti tot felul de aberatii ca intrii si mai mult in gratiile lui ponta! Aici este nevoie de medici buni,performanti,bine platiti,care sa nu astepte cu mana intinsa dupa o locuinta.

 2. [email protected] Răspunde

  Degeaba domnule presedinte, au sa vina iar patak si gabor si or sa zica ca a fost ideea iudemereilor si asta doar ca in sfarsit o puneti in practica. Felicitari, si ei care se laudau cu ce or facut pt sanatatea satmareana,numai ce ati facut de cand sunteti depaseste mandatele lui Pisty/Arpi si hunul attila. Bafta multa

 3. homles Răspunde

  unde pasarica lui brighi vrea sa constriasca 22 de locuinte in imobilul ala unde nici sa tragi un pirtz nu poti? eject stef!

 4. Andrei Răspunde

  Eeee ! Proiecte am vazut ! Finalizari ioc! Cand se va termina …2020…2040 mai vorbim.

 5. Doctor Răspunde

  Jeg de om …sa dormi tu acolo cu familia si cu Brighi . Si sa-l iei si pe Coica si pe Govor sa faceti un foc de tabara sa va vina idei mai bune. Daca ati ajuns sa credeti ca de aceea nu vin doctorii la satmar ..ca nu au locuinta …va inselati. Ia intrebati-o pe fata lui Coica de ce nu vine sa practice in Satu Mare si sta in Oradea. Sinteti facuti pe anticonceptionale idiotilor.

 6. asitentul Răspunde

  adica facem locuinte pentru medici, dar pentru alte meseri nu, medicii care pe urma iau spaga engro,de ce nu vorbiti d-nul SEF cat costa o angajare de asistenti medical la spitalul judetean prin GABITA.

 7. mihai Răspunde

  Sigurele investitii cu cap le face dr Ratiu de la Sfantul Anton in fomeniu medical privat,numai si asta saracu se compromite in mocirla politicii ,felicitari RATIU.

 8. gheorghe Răspunde

  asta se numeste cumva politica de dreapta, politica liberala!!? mai terminati odata cu locuinte sociale pentru anumite categorii,mai terminati cu pomana..meteahna comunista unde statul este protectorul! Lasati oamenii sa munceasca , fiecare sa-si castige painea prin munca cinstita!

  • satmarean 2014 Răspunde

   Gheorghe trezeste-te,ioane trezeste-te! Dar tu ai impresia ca tov. stef este de dreapta? Da, sa aiba banii in dreapta,asta da! Dar acest dobitoc este un comunistoid ,vopsit. Acest lucru sa vazut cand indemna oamenii sa voteze psd si sisi,deci cu hotii si coruptii! Trebuie sa scapam URGENT de astfel de indivizi.Dar daca oamenii nu ies la vot asta e,vor conduce tot ei 100 de ani! RUSINE CELOR CARE NU AU FOST LA VOT si lasa toti analfabetii,tiganii si ultimele jeguri sa hotarasca viitorul tuturor!

   • Irinuca..... Răspunde

    Nu este corect sa generalizezi !Niciodata generalizarile nu sunt corecte, @ satmarean 2014,”hotii si coruptii”-cum te exprimi sunt peste tot , in toate partidele, inclusiv PDL ori FC ori aiurea altele!…

    Spui:”Trebuie sa scapam URGENT de astfel de indivizi”…La ce te gandesti?!…E democratie,prietene ,calmeaza-te,daca satmarenii nu te-au vrut,partidul tau, cauta cauza raului in sufletul tau ,privindu-te cu onestitate in oglinda….

    Spui :”RUSINE CELOR CARE NU AU FOST LA VOT si lasa toti analfabetii,tiganii si ultimele jeguri sa hotarasca viitorul tuturor!” …

    Asta a fost urata de tot!…RUSINE !…Esti nepotrivit sa faci politica!…Esti ros de invidie, ambitii,avid de putere si bani pe spinarea necajitilor…Esti istorie!…Si nu riposta, te rog, daca ai un dram de omenie in tine!…

 9. rrrr Răspunde

  Cabinetele prtimarului de pe Lucian Blaga aveau ca destinaţie iniţială aceea de lcuinşe pentru cadre medicale. Asta pînă în momentul în care au bfost acaparate pîş-pîş. Degeaba: Coi-ca el nu are orice oraş – dar nici Pu-le ca noi nu are la dispoziţie orice primar.

 10. gheorghe Răspunde

  „Iată cele mai înfricoșătoare cuvinte din limba engleză:

  Ronald Reagan

 11. gheorghe Răspunde

  “suntem de la guvern si am venit sa va ajutam!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.