Ultima actualizare: azi, 21:29

Sport

Handbal: Universitatea Craiova-CSM Satu Mare 27-26

csm-handbalEchipa de handbal a CSM Satu Mare a încheiat cu o înfrângere sezonul 2013-2014 după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova cu scorul de 27 la 26. Meciul s-a jucat vineri, 16 mai, pe terenul craiovenilor.

La începutul primei reprize gazdele au reuşit să domine ostilităţile din teren îndepărtându-se la patru goluri de echipa antrenată de Nicolae Istrate. Apoi, în minutul 12 al partidei, CSM Satu Mare s-a apropiat la două puncte de adversari, 4-2, reuşind să egaleze scorul de pe tabela de marcaj şi în final să termine prima repriză în avantaj, 11-13.

În ultimele secunde ale partidei scorul a fost egal, 26-26, dar echipa gazdă a beneficiat de o lovitură de la „9 metri”, înscriind astfel golul decisiv, 27-26.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Mureşan (7 goluri), Mateş (6 goluri), Morar şi Ungar (câte 3 goluri), Ciaca şi Jurj (câte două goluri) iar R. Pop, A. Pop şi Tătăran au înscris câte un gol.

În sezonul 2013-2014, echipa de handbal a CSM Satu Mare a înregistrat 12 victorii şi nouă înfrângeri în cadrul campionatului Diviziei A, Seria B şi ocupă în prezent locul IV în clasament. Deoarece campionatul nu s-a terminat pentru toate echipele vom afla clasamentul final doar pe data de 25 mai, atunci când se joacă ultima etapă a campionatului.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.