Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Peste 300 de persoane la maratonul Caritas (Galerie FOTO)

mars Caritas (32)Peste 300 de persoane au participat astăzi la o nouă ediţie a maratonului Caritas Satu Mare, anul acesta maratonul de solidaritate având scopul de a strânge fonduri pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe.

Startul a fost dat de către directorul Caritas Satu Mare, Lochli Terezia, din Piaţa Libertăţii în prezenţa oficialităţilor locale, a preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarului Dorel Coica, viceprimarului Marcela Papici, deputatului Erdei Istvan. Fiind an electoral, nu au ratat ocazia de a participa la eveniment nici candidații, printre cei prezenți numărându-se europarlamentarul Sogor Csaba, candidat pentru un nou mandate pe lista UDMR, candidatul UDMR în Colegiul 2, Nagy Szabolcs și candidatul PSD Ovidiu Silaghi.  

Spre deosebire de anii trecuți, acum a fost aleasă o rută nouă, prin centrul nou al oraşului, pe dig, iar finalul fiind pregătit în Grădina Romei, unde pentru participanți au fost pregătite mai multe surprize, programe distractive şi tombolă cu multe premii valoroase.

Taxa de participare a fost de 8 lei, banii adunați urmând să fie folosiți pentru sprijinirea familiilor nevoiașe.

2 comentarii

  1. caritas Răspunde

    Stimati politicieni!!Dupa ce in 2013 ati taiat 400.000RON de la finantarea organizatiei Caritas astazi NU VA ESTE RUSINE sa va aparati impreuna cu ei? Ovi Silaghi, unde ai fost anul trecut si in anii precedenti? Doar acum in campanie. Te inseli amarnic, oamenii nu sint prosti. Nu toti.

  2. Asociatia Organizatia Caritas a Diecezei Satu Mare Răspunde

    Stimate comentator cu numele ”caritas”. Am avea rugamintea ca in viitor sa nu formulati nici o opinie in numele Organizatiei Caritas.
    Va multumim anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.