Ultima actualizare: azi, 18:49
Locale

Sergiu Băbăşan a intrat oficial în cursa pentru Colegiul 2

candidatura-sergiu-babasan-(11)Sergiu Băbăşan, candidatul Forţei Civie, s-a înscris astăzi oficial în cursa pentru postul de deputat din Colegiul 2, depunerea dosarului având loc în prezenţa preşedintelui partidului, Mihai Răzvan Ungureanu.

Am mare încredere că domnul Sergiu Băbăşan va reuşi să demonstreze nu doar faptul că tinereţea învinge orice piedici ci şi că sătmărenii pot să fie reprezentaţi în Parlamentul României de cineva care înseamnă viitorul, nu trecutul.

Cred că domnul Băbăşan poate dovedi rezistenţă în bătălia politică, creativitate, inteligenţă foarte bună cunoaştere a realităţilor locale“, a declarat Ungureanu.

În stilul său, Sergiu Băbăşan a afirmat că mesajul campanieie sale se va axa în jurul luptei anticorupţie.

Voi duce către sătmăreni următorul mesaj: corupţia înseamnă sărăcie, corupţia înseamnă lipsa locurilor de muncă, drumuri proaste şi spitale falimentare. Cangrena corupţiei a pus stăpânire pe toate partidele care s-au perindat pe la Guvern din 89 încoace. Prin candidatura şi asocierea mea cu Forţa Civică sperăm să ducem o bătălie, de a înlocui profund clasa politică şi a duce Sătmarul spre un traseu european, aşa cum merită“, a declarat Băbăşan.

 

10 comentarii

 1. PRO LIBERTATE! Răspunde

  Succes!!!

 2. stef Răspunde

  Ba-basina plimbatoare da cu doamna Vass ce ai ca ne reprezinta zona Oasului , tu care partid il vei reprezenta dupa esecul alegerilor. Macar ea e consecventa.

 3. pdl-ist Răspunde

  Nici o sansa Babasan condamnat la esec cu FC in ce priveste colegiul 2. Lupta se v-a da intre reprezentantul udmr si pmp-ista.

 4. pedelista Răspunde

  Babasan cel mai slab candidat FC a ratat startul cu asemenea oameni de slaba calitate morala a fost laPRM ,PDL ,PMP si acum FC .aceasta nu este politica ci prostitutie nu irositi votul pe Sergiu. B.

 5. misi Răspunde

  Sergiu Babasan se vorbeste prin oras ca sa aliat cu Coica sa-l atace pe dl Govor si primeste date eronate de la pimarul inexistent,dar nu uitati ca in 2012 spun satmarenii ca ar fi facut campanie pt Coica cu sloganul Florisal.

 6. eurocrates Răspunde

  babasan+coica+marian=love
  sau sopirla,sarpele si dihorul.
  ps.sa n-aveti niciodata incredere in sarpe

 7. Robert Răspunde

  Bafta Sergiu! Avem nevoie de tine in Satu Mare!

 8. rimina Răspunde

  Ce sa faca asta in Satu Mare?.Numai scandaluri si intrigi apar dupa el pe unde merge ,este ca si Koica il intereseaza numai banii nu orasul

 9. rimina Răspunde

  Ciuma rosie se intinde in tot municipiul,cu Coica primar va mananca ciuma pe toti satmarenii va place ce ati votat in 2012 .

 10. ionel Răspunde

  succes Sergiu Babasan, categoric singurul politician din care un partid, oricare ar fi el, nu poate face un slugoi care sa-si abondoneze principiile! Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.