Ultima actualizare: azi, 16:50
DRM
Locale

Mihai Huzău: Tinerii s-au săturat de politică amară. Sper să se mobilizeze la vot

mihai huzau 2Am încheiat trei săptămâni de campanie electorală, trei săptămâni în care am avut multe întâlniri cu tinerii, acea clasă socială total neglijată de politicieni, dar al căror vot îl doresc cu ardoare.

 Este segmentul de populație care înregistrează cel mai mare absenteism la vot. 

E adevărat că tinerii nu participă la vot, e adevarat că s-au saturat de politica amară:

–         s-au săturat să nu aibă locuri de muncă și să trebuiască să-și caute un rost în străinătate, în timp ce politicienii noștri sunt preocupați de scandaluri.

–         s-au săturat să audă că nu sunt destui bani pentru facilități fiscale, pentru finantarea studiilor sau pentru dezvoltarea unei mici afaceri, in timp ce facem cel mai scump kilometru de autostrada.

 Scandalurile politice, cele mai multe dintre ele, nu au nicio legătură cu problemele cetățenilor, fiind folosite de către politicieni doar ca un mijloc de a distrage atenția, mascându-și incompetența în rezolvarea problemelor.

 Vedem cum dezbaterile pe proiecte și soluții, prezente în această campanie pentru europarlamentare în alte țări, sunt înlocuite la noi de un circ mediatic bazat pe concursuri de jigniri și înjurături.

 Da, ne-am săturat cu toții de acest stil amar de a face politică și soluția în care credem, noi tinerii, este schimbarea acestor politicieni cu o nouă generație, necompromisă și fără interese meschine!

Sper ca tinerii să se mobilizeze, să meargă la vot și să acorde votul celor care arată respect, celor care nu împroașcă zilnic cu ofense și jigniri, celor care au inițiative și proiecte. O astfel de opțiune este echipa din care fac parte, echipa Forta Civica.

 Mihai Huzău

 Candidat pe lista Forței Civice la alegerile europarlamentare

 

7 comentarii

 1. Burnout Răspunde

  Cu o noua generatie dulce:))) facuta din ciocolata care stie sa impacheteze ciocolata precum marmota

 2. Burnout Răspunde

  Votati PDL sa ramaneti saraci..ca astia straini de satu mare vin aici sa faca ordine parca ar fi la ei acasa..

 3. Burnout Răspunde

  Mai terminati voi astia tinuti de tata si de mama cu bani si masina si acuma sa “faceti ceva si voi” in viata sa nu va tina ei intrati in politica sa aratati a sunteti comptetenti..si vreti sa conduceti tara?voi? Nu sunteti in stare de campanie electorala decat de injuraturi si comentarii banale pe net:-j si mai aratati lumii ca trebuie sa sustina oamenii care ne-au saracit!!

 4. Burnout Răspunde

  Daca v-ati saturat de politica voastra amara mancati ciocolata sa va fie bine!!

  • marele maestru international Răspunde

   bou(nout)..lasa omul in pace,e dreptul fiecaruia sa faca ce doreste.Poti refuza ciocolata daca doresti nefiind pe gustul tau de vedeta incontestabila la crisma din coltul strazii

  • nicu Răspunde

   Burnout, am inteles ca esti un pesedist suparat.
   hai, la turma inapoi, lasati “postaceala” si mai si munciti pentru popor.

 5. alava Răspunde

  Din pacate noua generatie inca n-a simtit gustul ciolanului.
  EU NU CRED IN SCHIMBARE PE PLAN POLITIC. SORRY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Pieţele din municipiul Satu Mare au fost împânzite de către social democraţi

Echipa de campanie a PSD, condusa de presedintele Mircea Govor, primarul municipiul dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca, consilieri...

Închide