Ultima actualizare: azi, 19:46
Locale

Mihai Huzău: Tinerii votează schimbarea!

Mihai Huzau (6)În urma numărătorii paralele pe care am efectuat-o cu staff-ul de campanie, reiese că am obținut pe municipiul Satu Mare un procent de 5%, depășind astfel candidați locali la europarlamentare și organizații politice cu mai multă experiență.

Au fost voci care mi-au contestat campania și mesajul și mi-au spus că tot ce fac e greșit numai pentru că am refuzat să adopt un stil clasic bazat pe certuri și atacuri la persoană.

Punctul forte a fost faptul că am făcut o campanie cu și pentru tineri. Mesajul a pornit de la dezgustul tinerilor pentru modul în care se face politică, oferindu-le ca variantă schimbarea clasei politice cu una tânără din care fac și eu parte. Faptul că am reușit să mobilizez tineretul să iasă la vot și să îmi acorde încrederea, demonstrează că aceștia așteaptă nu numai schimbarea clasei politice ci și un alt stil de a face politică.

 Tinerii S-AU SĂTURAT DE POLITICA AMARĂ și vor să fie reprezentați de cineva care vorbește pe înțelesul lor, de cineva care le înțelege cu adevărat problemele.

Acesta este motivul pentru care tinerii din Satu Mare m-au votat, iar asta mă onorează și ma obligă sa continui pe dumul pornit.

Mulțumesc tinerilor care au făcut ca acest rezultat să fie posibil, în special staff-ului meu de campanie pe care îmi doresc să îl am alături în continuare. Mulțumesc familiei pentru sprijinul și încrederea acordată fără de care această campanie “nebună” nu s-ar fi născut.

 MIHAI HUZĂU

 Candidatul Forței Civice la Alegerile Europarlamentare

10 comentarii

 1. Berci Răspunde

  Du-te ma’, bate-ti coasa cu vrajeala asta a ta. Grija pe viitor la glicemie.

 2. Forta Civica Răspunde

  Sunt membru in Forta. Personal mi-a spus babasan ca nu ai campanie buna. Te lucra omul. O sa vezi tu ce-i in stare tarseistul. L-ai primit, dar nu dureaza mult si te toaca si pe tine. O sa fi vedeta pe InvestigatiiSM.

 3. mazar and fazar Răspunde

  Tu esti infiltratul lui Govor in FC. Un dezastru. Sergiu Babasan a realizat 7% pe Colegiul 2 pentru FC. Pe judet ai obtinut 2%, asta e valoarea ta cu ciocolata cu tot, esti un mare zero. Daca nu era Babasan erati vai de capul vostru.

  • caragiale Răspunde

   mazar and fazar care esti, traiesti intr-un univers paralel. cei doi sunt in aceeasi echipa, in caz ca ai uitat. unu la mana. doi la mana, buletinele de vot pentru euro si deputati au fost separate, despre ce vorbim? procentele pe municipiu obtinute pentru euro, nu au nicio legatura cu procentele obtinute de babasan pentru colegiu.

  • bikutza Răspunde

   de unde esti tu asa de informat de dimineata devreme? in al cui echipa joci?

 4. eugen Răspunde

  Tu vorbeste despre judet, nu despre organizatia municipala condusa de Sergiu Babasan.

  • bikutza Răspunde

   imi pare rau pt tine dc te-a dus de nas: habar nu are cine ii sunt colegii in BPL! nu a fost la nicio sedinta, niciodata!

 5. Zeus Răspunde

  Govor nu-ti bate joc de amaratul asta. Tine cont ca dai in nepoata ta. Intotdeauna te-a ascultat Mihai cat a putut si el. Stii ca este emotiv si isi pierde sirul repede.

 6. caragiale Răspunde

  babasina asta pe unde trece doar scandal creeaza. felicitari lui mihai! pentru prima incercare e foarte bine!

 7. Lorand Răspunde

  Baiete cine ti-a scris comunicatul? Ca tu nu esti in stare sa spui singur o fraza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Rezultate finale alegeri Colegiul 2: Ovidiu Silaghi e oficial deputat

Ovidiu Silaghi a câştigat mandatul de deputat în Colegiul  2, arată rezultatele finale ale Biroului Electoral de Circumscripţie. Număr voturi...

Închide