Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Rezultate finale alegeri Colegiul 2: Ovidiu Silaghi e oficial deputat

Ovidiu Silaghi2Ovidiu Silaghi a câştigat mandatul de deputat în Colegiul  2, arată rezultatele finale ale Biroului Electoral de Circumscripţie.

Număr voturi pe candidaţi:

  1. Ovidiu Silaghi – Alianţa PSD-UNPR-PC – 8.073 voturi
  2. Nagy Szabolcs – UDMR – 6.403
  3. Ileana Blidar – PDL – 2.696
  4. Dan Diaconescu – PPDD – 2.651
  5. Sergiu Băbăşan – FC – 1.554
  6. Laura Bota – PMP – 1.070.

Din cei 66.635 de alegători de pe listele electorale din Colegiul 2 au votat 23.334, fiind 22.447 voturi valabil exprimate, 884 voturi nule şi 42 voturi albe.

29 comentarii

  1. babasan Răspunde

    Mai babasane, dute la Cluj si ai grija de familia ta, politica nu-i de tine, iti cheltui banii degeaba.
    In 2012 ai candidat din partea PRM si ai obtinut 2000 de voturi la primarie, in 2012 ai candidat pe acelasi colegiu 2 si ai obtinut 4000 de voturi din partea PDL, iar acum ai facut abia 1554 de voturi pe colegiu 2. Asta e progres?! Te amagesti degeaba! Mai bine ai sta cu copilasii,pe Nottara, decat sa faci naveta de la Cluj la Satu Mare.

    • mazar and fazar Răspunde

      Pana una alta Sergiu a batut in oras si PDL si PMP :).

      • Forta Civica Răspunde

        Mare rezultat, 1554 de voturi, adica 6,7%, fata de 4000 in 2012 in acelasi colegiu. Crestere, in capul lui.Asta e mare lauda, comparand cu alti piticoti.
        Bani, baga bani…in sacul fara fund!
        Daca orgoliul lui e mai important decat copilasii sai, e grav. A primit ceea ce merita. E Varza, varza, varza.

        • mazar and fazar Răspunde

          Zgomotul nu poate schimba realitatea. Sergiu Babasan a batut in oras si PDL si PMP si PNL. A batut tot ce era pe dreapta, simplu si la obiect. Ca nu are FC-ul organizatii la Odoreu si in alte comune stia toata lumea. V-a dat ceaiul in Satu Mare 🙂

  2. laura Răspunde

    Dati draga Laura demisia, esti varza! Numai de fumigene esti buna.

    • Cornel Răspunde

      Laura procentul obtinut pentru un partid incropit in nici 4 luni chiar daca pentru cei neinitiati in politica pare mic te asigur ca e un scor onorabil. Sugerez sa ai in vedere dupa analiza facuta mercenarii veniti in partid si sa regrupezi echipa. Succes si garantat in timpul ramas pana la prezidentiale vei avea o echipa puternica.

      • matroz Răspunde

        @cornel:cum sa apreciezi un numar de voturi infim chiar raportat la „senzationalul”DD care nu a vazut Satmarul doar in campanie???
        Slab…

  3. Basinescu Răspunde

    Babasan a crescut pana in genunchii broastei, el crede ca daca-i manjeste pe toti pe Facebook pe Investigatiile sale, toti alegatorii o sa-i cada la picioare. E mai slab decat Laura, macar asta a pornit de la zero. Nici macar varza nu e.

    • mazar and fazar Răspunde

      Rezultatele pe municipiul Satu Mare: Sergiu Babasan 9.12%, Blidar 8.51%, Bota 5.77% si PNL 4.88%. Sergiu singur, fara structuri de partid, fara spaga electorala, fara functionarime a facut spre 10%. Sa va dea de gandit.

  4. Pedelist Răspunde

    Laura, te-ai laudat ca au trecut 1000 de membri de la PDL la PMP. Unde is? Esti buna…, dar nu de politica!

  5. Bercea Răspunde

    Unde-s postacii de serviciu care dadeau castigatori fantasmagorici? Ba Babasan, ba Blidar, ba Bota… sa fim seriosi mai. Cand v-au scris pe aici oameni ca sunteti de pe alta lume, voi tot BATMAN BATMAN.

  6. Bond Răspunde

    Ma intreb oare cum se simte Babasan ca o ia in freza mereu si mereu?

    • mazar and fazar Răspunde

      Rezultatele pe municipiul Satu Mare: Sergiu Babasan 9.12%, Blidar 8.51%, Bota 5.77% si PNL 4.88%. Probabil se simte bine. A batut tot pe dreapta!

      • Bond Răspunde

        Aaa, da! El a candidat cu dreapta. I-a umilit. Le-a dat de i-a julit! Super!

  7. Rezultate finale in procente Răspunde

    Silaghi 35,9%, Nagy 28,52%, Blidar 12,01%, Diaconescu 11,81%, Babasan 6,92%, Laura Bota 4,77%, altii restul.

  8. Galiano Răspunde

    daca in Romania penalii pot sa cistige cum ati vrea sa fie cei care ii voteaza???????
    asta da democratie!!!!
    hoti alegei hoti aveti ….

  9. albinuta Răspunde

    FELICITARI OVIDIU SILAGHI!!!!
    acum sa vedem cum o sa-si justifice infrangera “mercedesul”de satu mare-Blidar impreuna cu tot staff-ul PDL?!?
    Se vede clar ca inca in Psd populatia Romaniei are incredere si in PONTA,la ce rezultate au avut fata de alti …
    FELICITARI ALESILOR!!!!

  10. psd Răspunde

    Fara PSD acum Silaghi era acolo unde-i e locul…la racoare

  11. Neutru Răspunde

    Acastigat pentru ca nu era altul mai bun.

  12. PRO LIBERTATE! Răspunde

    Peste 8000 de prosti! Suntem de rasul lumii! 8000 de prosti care l-au votat pe acest penal. RUSINE!

  13. Colegiul doi si un sfert Răspunde

    Bota a obtinut tot atatea voturi cat alea nule ,rezulta ca e nula .De ce dracu nu-si deschide o casa de curve tot e plin de manechine in partida ei,il pune si pe barbatsu portar cu sapca firet si vipusca de general sa aiba grija de septel.Atunci sa vezi publicitate frate! O sa poata poza in chiloti cum ii place ca nu o sa mai trebuiasca dezlegare de la centru pentru tinute.
    Ungurasu si tinerel si in colegiu romanesc s-a apropiat puternic de Sisi care vai de capu lui abia ,abia a strans acolo 8.000 din 66.000 de votanti.Daca nu era Govorila cu autobuzele migratoare,tiganii si popii nu scotea nici cat Babasan.

  14. demon Răspunde

    Macar a scapat de puscarie.
    stia foarte bine ca cu PNL deja ar fi mireasa la parnaie.

  15. Galiano Răspunde

    albinuta se pare ca mai ai mult timp pina cind o sa devii o albina veritabila..vezi cu ce te hranesti pina la maturitate nu cumva sa ramai la stadiul acesta!!!!

  16. IOAN Răspunde

    felicitari din toata inima satmarenilor care au votat si trimis un penal in parlamentul romaniei.de fapr se dovedeste din nou ca locul hotilor si coruptilor din romania nu este la puscarie,este in parlament.SATMARENI IDIOTI!!!

  17. DRAGA POSTACI Răspunde

    Ar trebui sa va fie rusine voua popor de 2 bani care in afara de interesele personale nu aveti putina recunostinta , dragoste de tara , solidaritate.Da mie rusine ca am votat cu PSD care ma facut MANDRU CA SUNT ROMAN in tara mea.Felicitari UDMR care a adus oameni la vot si nea traso iara la Europarlamentare dragi romani .Au venit ca ,,oile,, avand ciobani si caini buni, in timp ce noi behaim cu PP-DD FORTA CIVICA P.M.P. etc. ne mananca ,,lupii,, dragi romani . Iar la sfarsit ne punem si injuram ca doar suntem ROMANI .

  18. George Răspunde

    Ludovic Orban a cerut ca liberalii să voteze dacă fostul premier Călin Popescu Tăriceanu mai este sau nu membru de partid. Liberalii au votat că nu mai este şi au dizolvat organizaţia Satu Mare, care îl invitase înapoi în PNL. Supărat, Tăriceanu a părăsit şedinţa.

    Citeste mai mult: adev.ro/n667zv

  19. satmarean 2014 Răspunde

    Rusine SATMARENI! Rusine! Oameni dereglati,care voteaza tradatori,corupti,hoti,incompetenti! RUSINE si celor care NU au participat lavot! Nu votezi,NU contezi! Gura mica! Sa votezi un urmarit penal,care poate intra in pucarie in orice moment,inseamna sa fi tare prost!

  20. matroz Răspunde

    @satmarean matusalemic:Din pacate Romania a ramas „neridicata”,Satmarul nu s-a ales nici cu ceva „dulce”,n-a votat nici „la noi acasa”,a pierdut si ocazia senzationalului „deputat de Satu Mare”nemaivorbind ca a ratat ocazia sa „conduca Romania”,„mandri ca sunt romani”.A da uitasem ca asa a ratat si Ardealul de-a fi in Europa.

  21. dr. Ciomu Răspunde

    Acum, ca a mai prins doi ani de imunitate (cu toate ca eu personal nu-mi doream asta) vreau sa vad rezultatele promisiunilor de pe toate bannerele afisate in campanie…sa vad cum sustine guvernul Romaniei dezvoltarea judetului si a municipiului.
    Eu raman sceptic ca aceste promisiuni electorale vor fi implinite….acestea nefiind decat o momeala ieftina pentru cei ce au fost dispusi sa o inghita, si sa voteze cu PSD (si nu numai…pentru ca se pare ca sub umbra celor trei trandafiri se ascund majoritatea coruptilor satmareni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.