Ultima actualizare: azi, 13:55
Locale

Numărătoare paralelă UDMR: Silaghi 34%, Nagy Szabolcs 29%

final de vot (29)Ovidiu Silaghi, candidatul PSD în Colegiul, 2 a câștigat alegerile cu 34% din sufragii, obținând astfel un nou mandat de deputat în Parlamentul României, arată numărătoarea paralelă a UDMR.

Din câte se pare estimările de 47% făcute la încheierea votului de la ora 21:00 nu au fost reale. Nagy Szabolcs, candidatul UDMR a acumulat 29% din voturi, acesta aflându-se cu 5 procente în urma candidatului PSD, diferența fiind de sub 1000 de voturi.

Totodată numărătoarea paralelă PDL a dat următoarele rezultate: PSD-UNPR-PC – 35,7%, UDMR – 28,7%, PDL – 12%, PPDD – 11,8%, FC – 7%, PMP – 4,8%

Conform numărători paralele UDMR, rezultatele pe municipiul Satu Mare la alegerile europarlamentare au fost: UDMR – 38,31%, PSD – 23,24%, PNL – 4,88%.

3 comentarii

  1. bautor de spirtoase Răspunde

    in poza un betiv un hot un viitor puscarias

  2. bautor simplu Răspunde

    Aseeee! sisi asta are mecla de poponar,deci locul lui poate fi intr-o celula,alaturi de nelutu iordache,cel care i-a dat 200000 euro mita! Rusineeeee satmareeeeeeni! Cat de mici,cat de fraieri,cat de jos puteti sa va complaceti? Halal oameni,dar se considera EUROPENI! Cei care l-au votat pe gunoiul asta sunt niste ratati,fomisti,oameni usor de manevrat! RUSINEEEE!

  3. liberar antic Răspunde

    mi-e rusine de mine , mi-e rusine de aproapele meu, mi–e rusine de noi , mi-e rusine de NERUSINAREA lui Adios SISI de cacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Rezultate parțiale Colegiul 2 Satu Mare

În urma verificării datelor comunicate de un număr de 23 secții de votare, se constată următoarele: - Numărul   total   al  ...

Închide