Ultima actualizare: azi, 18:37
Locale

Peste 317.000 de sătmăreni sunt așteptați la alegerile europarlamentare

Eugeniu Avram (3)Prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Adriana Vîlcu şi reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente, Loredana Rusu, au prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, stadiul pregătirii pentru alegerile europarlamentare, aceştia afirmând că judeţul Satu Mare este în grafic.

Potrivit prefectulului, pentru alegerile europarlamentare au fost tipărite 349.864 de buletine de vot, care sunt depozitate sub pază, au fost confecţionate 334 de ştampile de control, 1.670 de ştampile cu inscripţia “votat” şi 313.567 de autocolante. Materialele vor fi distribuite şi depozitate la sediile primăriilor din judeţ vineri, 23 mai, urmând ca în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, echipe mixte să facă verificări la  secţiile de votare.

Loredana Rusu a spus că pentru scrutinul din 25 mai în judeţ sunt înregistraţi 317.121 de cetăţeni cu drept de vot.

Persoanele care observă nereguli pot sesiza acest lucru la BEJ Satu Mare la numărul de telefon: 0261-710192 sau pe e-mail la [email protected]

 

Un comentariu

  1. anonim Răspunde

    apoi so facut mai multe buletine decata populatie este la noi Populația județului Satu Mare este de 344.360 persoane, din care 57,9% sunt români și 34,7% sunt maghiari, potrivit datelor înregistrate la recensământul din 2011 no da ce ziceti voi ii bineeeeeeee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Echipa Apaserv, pe primul loc la un concurs de detecţie a pierderilor de apă

O echipă aparţinând societăţii Apaserv Satu Mare a câştigat locul I la un concurs de detecţie a pierderilor de apă...

Închide